Western style influence denim set
Western style denim set

Като човек, който има искрен интерес към модата, винаги следя тенденциите и се опитвам да ги  инкорпорирам в гардероба си. Просто защото ми е страст. Но това не означава, че ги следвам сляпо. Мисля, че повечето от вас ме познават добре вече. Вярвам, че хубавото нещо на тенденциите в модата е всъщност възможността за лична интерпетация. И тъй като този сезон „каубоите“ се оказват доста актуални, днес ви показвам моята интерпетация на уестърн стила.

Denim jacket westeren style
Style denim set for this fall
Pepe jeans handbag

Тази есен уестърн влиянието се усеща силно. Това включва всичко, както му е редът – каубойски ботуши, деним, велур, ресни, шапки, чанти в тази стилиска и др. В моите очи обаче, следвайки тази тенденция може по-скоро да ви докара до вид, подходящ за Хелоуин парти. Именно затова балансът между личен стил и тренд е ключов тук.

Ще ви дам пример със себе си. Много съм мнителна на тема каубойски ботуши. Толкова рядко бих харесала модел, че дори не мога да си го представя. Съответно, едва ли ще ме видите из града в чифт такива. Но пък можете да ме видите в деним яке и пола, изчистена поло блуза и велурена чанта, които също носят уестърн усещане, но в значително по-дискретен вариант. Без да се чувствам нелепо.

А вие как бихте интерпретирали уестърн стила? Харесвате ли каубойските ботуши или предпочитате други уестърн алтернативи? 

Westeren style denim
Denim set for fall

Дънково яке и пола – Esprit, Bulgaria Mall

Поло блуза – Esprit, Bulgaria Mall

Чанта – Pepe Jeans от магазин Fusion, Bulgaria Mall


Усмивки,

Денина ♥


*Авторски материал в колаборация с Bulgaria Mall. Всички мнения са мои.

ЩЕ ХАРЕСАТ ОЩЕ


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *