by the sea side in warm cozy jacket
Българското черноморие през октомври

Някои хора казват, че морето през студените месеци ги натъжава. Но при мен – морето винаги ме кара да се чувствам добре. Успокоява ми душата. Обичам звука на вълните. Обичам дори вятъра, който сякаш издухва негативите и избистря ума. Обичам морето, независимо от сезона. Живеех край него в Борнмут и това ми липсва най-много от онези години.

Миналата седмица посетихме Бургас за работно пътуване, свързано с конференция на Philips, в която участвахме Рон, Алекс и аз. В деня, в който пристигнахме, времето беше прекрасно за разходка на плажа. Александър разбира се изкопа дупка в пясъка, докато с Рон слушахме песента на вятъра и вълните. Стана ни носталгично. Мисля, че и на двамата ни липсва морето в София. Макар че, докато живеехме в Борнмът ни липсваше планината, която сега пък си имаме в София… :) Но всеки път, когато се отбием в морски град, му казвам – един ден отново ще живеем край морето. Или поне наистина ми се иска да стане така.

Колко от вас живеят край морето? Или пък биха желали? :)

Keeping warm on the beach
Bulgarian sea side of Burgas
Tom Tailor puff jacket for winter visit
Tom Tailor warm and cozy jacket
Пухкаво яке за студените морски дни
Beach family

Яке – Tom Tailor

Панталони – Tom Tailor

Поло блуза – Tom Tailor

Шапка – Tom Tailor

Ботуши – H&M 


Усмивки,

Денина ♥


*Авторски материал в колаборация с Tom Tailor. Всички мнения са мои.

ЩЕ ХАРЕСАТЕ ОЩЕ


One comment

Reply

Това лято и аз замених варненското море за Витоша и напълнто те разбирам – когато едното го няма, другото ми липсва… Но определено бих живяла край морето отново :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *