Scandal-Lounge-shoes-Gido-Tea-Time-Denina-Martin-6 Scandal-Lounge-shoes-Gido-Tea-Time-Denina-Martin-7В това ужасно студено време, което беше преди седмица, бяхме принудени да си стоим вкъщи. Това никак не ми харесваше – на всички ни. За щастие и това отмина и вече ми е толкова по-добре. Ходим на разходки и обикновено завършваме с момент на отдих в някое кафене с чай или фреш. Толкова се наслаждаваме на тези мигове, макар за Алекс понякога да са толкова скучни. Но и мама има нужда да седне и да почине, както направихме онзи ден в Scandal Lounge.

В такива дни трябва да ми е удобно. Макар да обичам да нося обувки на ток, понякога имам желанието да съм максимално близко до земята. Затова и се спирам на ниски обувки или боти, като тези тук от обувки Gido. Избирам и удобни дрехи като тази широка жилетка и еластични панталони, които също допринасят за това да се чувствам добре по време на разходките и моментите на отдих.

Scandal-Lounge-shoes-Gido-Tea-Time-Denina-Martin-4 Scandal-Lounge-shoes-Gido-Tea-Time-Denina-Martin-1 Scandal-Lounge-shoes-Gido-Tea-Time-Denina-Martin-3 Scandal-Lounge-shoes-Gido-Tea-Time-Denina-Martin-2 Scandal-Lounge-shoes-Gido-Tea-Time-Denina-Martin-5

Вие какво обличате за разходка или по време на онзи момент на отдих в кафенето ? 

Усмивки,

Денина ♥

One comment

Reply

I visit each day a few blogs and information sites to read posts,
except this webpage provides feature based articles.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *