Tom Tailor traveller
Tom Tailor Naomi Kembel look

Аз съм от хората, които обичат да пътуват, но не само заради усещането да съм на ново място. Харесвам пътуването като процес. Ставането рано, бързането, неочакваните ситуации, вълнението за промяната, която предстои – обичам всичко това. Но за да се наслаждавам на самото пътуване, трябва да се чувствам комфортно. Днес споделям с вас моите 6 елемента за комфортно пътуване, като ще се радвам да споделите вашите или да допълните. :)

Един от тези елементи и мой чест избор са еластичните дънки с висока талия. Висока, за да не се притеснявам да клекна или да се наведа. Еластични, за да улеснят движението като цяло. Към тях винаги се вписва чудесно семпла блуза или тениска. От хигиенна гледна точка не бих избрала по-изрязани модели за пътуване (изключение прави, ако е с личен автомобил). Затова тениските са идеален вариант за лека и удобна дреха. При обувките също винаги търся комфорт, но и естетика. Те трябва да са достатъчно удобни за ходене, бързане, дори тичане, което винаги някак ми се налага по време на пътуване. Но освен това трябва и наистина да изглеждат добре. Никога няма да ме видите с туристически обувки – просто наистина не мога да ги възприема, колкото и да са удобни.  Та затова и предпочитам стилни и анатомични маратонки.

На четвърто място се нарежда часовникът, за да следя как вървим с времето. А всички принадлежности от първа необходимост трябва да са ми под ръка в удобна чанта. Важно е обаче ръцете ми да свободни т.е. чантата трябва да е или на една страна, или раница. И не на последно място – надеждният куфар. Няма нищо по-неприятно от това да те предаде пътната чанта. Преди време с Рон трябваше буквално да влачим куфара си, чийто колела се счупиха и беше много неприятен опит. Затова вярвам, че за комфортно и спокойно пътуване куфарът или пътната чанта трябва да са наистина качествени.

Споделете и вие на какво залагате винаги, за да направите пътуването си по-комфортно. Скоро планирам да споделя и козметиката, която нося със себе си по време на пътуване.  

Samsonite luggage backpack
Bulgarian influencer and blogger
Tom Tailor Naomi Kembel blogger
Lotto Sneakers
travel in style with Samsonite luggage
Tom Tailor Naomi Kembel collection lotto sneakers

Дънки – Naomi Campbell by Tom Tailor

Блуза – Tom Tailor

Часовник – Jacques Lemans

Маратонки – Lotto 

Раница – SAMSONITE

Куфар – SAMSONITE


Усмивки,

Денина ♥


*В колаборация с Tom Tailor & Samsonite. Всички мнения са мои.

ЩЕ ХАРЕСАТЕ ОЩЕ


 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *