Givenchy current favorites
Givenchy mascara

С Рон работим по няколко неща в момента и почти не ми остава време да се отбивам тук. И въпреки, че почивката ни в Гърция бе преди 3 седмици, най-накрая успях да седна и да споделя с вас моите и неговите бюти фаворити по време на почивка.

Продуктите, които взех със себе си в Гърция не бяха много. Харесва ми да пътувам с по-малко принадлежности, особено когато става въпрос за лятна почивка. Не усещам нужда да се гримирам много, затова взимам най-необходимото. Следвайки философията си, ето какво взех:

  • Спирала GIVENCHY NOIR INTERDIT, защото обожавам големи и изразителни мигли. Намирам ги за достатъчен акцент.
  • Фон-дьо-тен Armani FACE FABRIC в случай, че ми се наложи да изравня тена на лицето си, макар през лятото рядко да ми се налага. Хубавото при този е, че се усеща като втора кожа и не личи, че на лицето им продукт.
  • Любимият ми парфюм VALENTINA BY VALENTINO. Ползвам го от години и наскоро го преоткрих отново, след като моят Coco Mademoiselle свърши.
  • Гланц за устни GIVENCHY Gloss Interdit Vinyl, защото бляскавите устни се завръщат и изглеждат особено добре през лятото.
  • Хайлайтърите на KISS ME KARL , за които вече ви споделих тук.
  • Серумът ADVANCED NIGHT REPAIR на Estee Lauder. За него вече ви разказвах тук.
  • Почистващият крем с отмиване GIVENCHY Ready-to-Cleanse, защото чистата кожа е приоритет винаги и навсякъде.
Current Givenchy products I use
Givenchy lip gloss

И въпреки, че не взимам много грим продукти, те винаги се усещат значително много повече от тези на Рон, защото той взима само един – любим мъжки аромат. (И може би вакса за коса.) Любимият му е GIVENCHY’s Gentleman Eau de Toilette, който му подарих за годишнината ни миналата година, а сега има и нов вариант на аромата – парфюм. Много по-наситен и интензивен, а трайността му е невероятна. Оставя следа дори и след душ.

Gentleman for him
Givenchy Gentleman

Какво взимате вие и вашата половинка за путувания и почивки? Обичате ли да се запасявате с повече бюти продукти или предпочитате да взимате най-основното? 

Усмивки,

Денина ♥


ЩЕ ХАРЕСАТЕ ОЩЕ


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *