How to use p50w
Lotion P50W

Неотдавна споделих с вас големите бюти тенденции на 2019 година и как започнах да използвам козметика, която се оказа, че обединява всички тези тенденции. Е, минаха два месеца и днес ще споделя моите впечатления от Biologique Recherche (BR), промените в кожата ми, както и някои допълнителни мнения и съвети.


Сивият и блед тен стана по-свеж и придоби цвят. Усетих тази промяна още в първите дни след процeдурата и употребата на предписаните ми BR продукти. Обикновено през зимата не си позволявам да излезна без фон-дьо-тен, именно заради бледият и сивкав тен, който се дължи и на липсата на слънце. Сега, използвайки BR, съм много по-склонна да го правя.


Фините линии станаха още по-фини. Сухотата е един от виновниците за преждевременното стареене на кожата ми. С BR кожата ми се подхранва добре и фините линии в следствие на сухота започнаха да се позаглаждат. Дори и зоната между веждите ми се усеща по-добре, а тя ми е проблемна, заради несъзнателно мръщене.


Т-зоната ми е по-балансирана. Въпреки сухотата, зоната около нослето и брадичката ми бяха склонни към омазняване. Сега определено усещам кожата ми по-балансирана.  А и това следваше да бъде  търсен резултат от очевидно ефикасния лосион P50.


Почти нямам черни точки. И под почти имам предвид направо нямам. Не съм сигурна дали е заради почистващото мляко Lait U или лосиона P50W, но определено нямам нужда от „ръчно“ почистване. А това е изненадващо предвид силно замърсения въздух в София…


using Biologique recherche p50w
Denina Martin biologique recherche beauty routine

Очите ми не са така подпухнали сутрин. Без да преувеличавам, откакто използвам Biologique Recherche Creme Contour Des Yeux Biosensible, очите ми не са така подпухнали сутрин и много бързо влизат в нормално състояние, след като се събудя. Тук е важно да спомена, че слагам от крема само веднъж дневно – сутрин. Очевидно, той подобрява микроциркулацията в тази зона. Освен това тъмните кръгове също се влияят добре, но при тях играят роля и фактори като сън и вода.


Кожата ми стана по-бляскава. Ах, как обичам натуралния блясък и как се радвам, че на пук на зимата го имам! Това е комплексен резултат от всички BR продукти, които ползвам, но си имам и една „тайна“. От месец започнах да използвам и два еликсира за блясък на марката – Renovateur 14 & Complexe Royal.


my favorite Renovateur 14
Biologique recherche Complexe Royal Renovateur 14

ДОПЪЛНИТЕЛНИ МНЕНИЯ И СЪВЕТИ


Не се плашете от пощипването. Съставките в продуктите на BR са с висока концентрация и не е изключено да усещате действието им в първите седмица – две от употребата. Особено в контекста на нежния течен пилинг P50. Tова не означава, че има проблем или нежелана реакция.


Ако трябва да си изберете един продукт на BR, който да използвате, препоръчвам това да бъде лосионът  P50. Наричат го чудото в козметиката и всички се кълнат в него. Аз също изпитах ползите от действието му. Имам бутилка от 150мл и съм изразходила около една трета от нея, така че е добра и сравнително дългосрочна инвестиция.


Много харесвам почистващото мляко Lait U, защото e нежен и създава усещане за мекота, но е добре да ви кажа, че не се справя напълно успешно с премахването на грима. Да, премахва други замърсявания и балансира кожата, но не се справя изцяло със спирала и фон-дьо-тен. Затова аз лично махам грима първо и после измивам лицето с Lait U.


Дайте си време и оставете продуктите да се абсорбират. Това е важно без значение от грижата, която използвате. Хубаво е да се изчака минимум 10-15 минути преди грим. Ето например, двата еликсира, които използвам – Renovateur 14 & Complexe Royal са финалната и завършваща стъпка в грижата ми. Ако изчакам да попият, се превръщат и в много добра основа за грим.


Не забравяйте – хубавата кожа отнема време. Поне 28 дни, според експерите. Това е периодът, нужен на кожата да се регенерира. Важно е обаче с какви съставки подпомагаме този процес. Biologique Recherche определено имат чудесни продукти за тази цел, но не очаквайте моментални резултати – въпреки високата концетранция на активни вещества. Моменталните резултати обикновено идват от небиологични и химични съставки.


using Biologique recherche products
beauty routine-with Biologique Recherche

Пълен списък с Biologique Recherche тук.


Усмивки,

Денина ♥


*Авторски материал в колаборация с Biologique Recherche. Всички мнения са мои.

ЩЕ ХАРЕСАТЕ ОЩЕ


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *