H&M magical realism new collection
Blogger wearing H&M new collection magical realism

Когато септември настъпи, магически реализъм ще обземе града. Или поне това обещава новата колекция H&M Studio AW19, която предстои да излезне в първите дни на месеца.

След авантюристичните глам измерения на Studio SS19, дизайнерите правят 180-градусов завой и се завръщат обратно в града. Този път вдъхновението им идва от мистериозната жена в забързания градски пейзаж и магията, която тя носи в себе си. Нейната енергия и изключителна женска духовност са заключени в дизайните чрез абстрактни принтове, класически модели и палитра, вдъхновена от цветовете на града. Този сезон колекцията е и с една идея по-устойчива, тъй като сред използваните материали са рециклиран полиестер и органичен памук.

Magical realism by HM

Два от моделите, които харесвам са тази дълга риза с цепки, която избрах да завържа небрежно отпред, за да акцентирам на панталонът с висока талия, който елегантно издължава силуета. Като цяло бих обобщила, че колекцията е много лесна за стилизиране в ежендевието и може да бъде носена от сутрин до вечер без значение от повода.

H&M Studio AW19 ще бъде налична на 5 септември онлайн и в магазина на бул. Витоша 6.

Bulgarian fashion and style blogger
H&M long shirt new collection

Усмивки,

Денина ♥


ЩЕ ХАРЕСАТЕ ОЩЕ


2 comments

Reply

Страхотна си! Редовно следя вашия блог :)

Reply

Благодаря! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *