Natalie dress from Denina Martin Collection
Denina Martin Collection

Лятната ни колекция е онлайн от началото на седмицата, а аз чаках този момент от повече от година. Когато стартирахме Denina Mártin Collection, знаехме, че няма да успеем да направим дебютната си колекция през лятото и затова я направихме през есента на 2019. От тогава чакам лятото, защото имах наистина огромно желание да разработваме летни модели. :)

С лятната ни колекция решихме да представим само рокли – ефирни, романтични и направени от естествени материи като памук и лен. Добавихме и ръчно изработени бижута, като това май ни стана традиция. Тези в лятната колекция са вдъхновени изцяло от сезона и направени от естествени материали като сладководни перли, седеф и естествени миди.

За първи път представяме шапки и чанти! Последната категория ме прави много щастлива, защото мечтаех за това още от преди Denina Mártin Collection да се появи като идея. Обожавам чанти и исках да създадем нещо в тази посока. Ето, че го направихме. Ръчно изработени в ателието ни – две вариации на чанта ELLA.

Както знаете, отведохме колекцията до един от най-хубавите български градове – Бургас, където тя оживя в снимки. След като внесохме толкова морско вдъхновение в нея, сега нямам търпение да отидем отново край морето и да разходя роклите за удоволствие. :))

 На снимката горе: NATALIE Рокля с бродерия (разпродадена, но очакваме попълнения скоро)

Cream linen premium dress
premium linen dress from the collection

SAVANNA Рокля от премиум лен


New dress from Denina Martin Collection
Beach style dress from Denina Martin Collection

SAVANNA рокля риза в ефектна щампа


DMC SS20
Beach Riviere dress made of cotton and linen

RIVIERE Рокля + RIVIERE Шапка 


Beach style collection dress
Dress details made of linen collection_9462

RIVIERE Рокля от премиум лен


June cotton style
Embroidered dress

MARGOT Рокля с шпиц деколте 


Denina-Martin-Collection handbag
Handbag SS20


И не на последно място, нашата лятна колекция е под мотото „Всичко хубаво се случва между юни и август.“ Вярваме, че е така, защото обичаме лятото! Затова и с толкова любов и желание създадохме всичко. :)

Ще се радвам да чуя какво мислите за новите модели!

Усмивки,

Денина ♥


ЩЕ ХАРЕСАТЕ ОЩЕ


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *