Tom Tailor all blue 2 Navy Tom Tailor


Обичам всякакви нюанси на синьото, а всичко в цвят тъмносиньо за мен е перфектният заместител на черното. И как няма да е, когато си отива с толкова много цветове. Освен това е елегатно и вечно. Затова с наближаването на есенно-зимния сезон винаги се снабдявам с няколко основни модела в тъмносиньо.

Ако и вие искате да избягате от черния цвят, ви препоръчвам да залагате по-често на тъмносоньото. Чудесна алтернатива, която е класическа и стои много добре в една професионална или офис среда. Вдъхва усещане за авторитет, доверие, стабилност и интелигентност. Или поне такива са общите тълкувания.

За тази визия избрах да го съчетая с още нюанси на синьото, като си поиграя с различни текстури. Безброй варианти за съчетание има с нюанси на розово, червено, бежово, камел, сиво и още много други. Всичко е въпрос на лични предпочитания и усещания. Вие как обичате да комбинирате тъмносиньо?


20171002 Navy all blue All blue look


П.С.: Между другото, много ми допадат капитанските шапки, които придобиват популярност в последно време. Харесва ми референцията – готин начин да се справиш със студа и да му покажеш кой е „шефът“. :)


Navy blogger Going navy Tom Tailor Tom Tailor all blue Tom Tailor all blue fw2017


Палто – Tom Tailor

Панталони – Tom Tailor

Пуловер – Tom Tailor

Шапка – H&M

Обувки – Подобни (Харесвам много и тези)

Часовник – Daniel Wellington

Шал – Подобен


Усмивки,

Денина ♥


*Авторски материал в колаборация с Tom Tailor. Всички мнения са мои.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *