wearing hot safari garden party dress
love to wear liu jo clothes

Днешното съчетание е абсолютното олицетворение за лято – поне според моите виждания. Вдъхновена от него, споделям една много лесна рецепта за перфектна лятна визия. Такава, с която няма как да сгрешите и по-всяка вероятност ще оставите впечатление за лукс, дори и нещата да не са скъпи.


Заложете на бялото. Това е един от цветовете, които се асоциират най-много с лукса. Има някакво разбиране, че богатите хора носят бяло. Вярно или не, то изглежда чисто и красиво. А и на мен лично ми е един от най-любимите цветове.


Вмъкнете неутрални цветове. Те също оставят усещане за изисканост, освен че са и актуални в момента. Можете да ги включите като дреха или като аксесоари, допълващи бялото. В интерес на истината, най-доброто за лятото са плетените елементи от рафия, слама и т.н.  – за пример, коланът, който допълних към роклята.


Добавете чанта от канава и кожа. Без значение колко струва, чантата, която комбинира канава с кожени детайли и поръбвания, изглежда скъпа и изискана. Освен това, тя не е тенденция, а вечен моден аксесоар, който никога няма да излезне от мода. Бих я нарекла просто must-have.


Bulgarian blogger Denina Martin
my recipe for perfect summer look
blogger about styling ideas
Bulgarian woman in white dress
A portrait of Bulgarian beautiful woman
Safari party dress from Liu Jo

Рокля – LIU JO, Bulgaria Mall

Чанта – Michael Kors от Scandal, Bulgaria Mall

Очила, Обеци и Колан – Pronta, Bulgaria Mall


Усмивки,

Денина ♥


*Авторски материал в колаборация с Bulgaria Mall. Всички мнения са изцяло мои.

ЩЕ ХАРЕСАТЕ ОЩЕ


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *