Laidback-Soho-Cafe-Flare-Jeans-Suede-Jacket-Denina-Martin-4 Laidback-Soho-Cafe-Flare-Jeans-Suede-Jacket-Denina-Martin-5

Ако има един бранд, който се вписва идеално в дефиницията на лежерно, то това определено е Pepe Jeans London. Някак умело успява да комбинира небрежното и бунтарското с класически стилното, добавяйки и комфорт към тях. А що се отнася до колекция Пролет / Лято 2016, всичко в нея е толкова умерено и приятно. Отне ми точно секунда да разпозная небрежното и ежедневното си „Аз“.

Лежерните визии трябва да ни карат да се чувстваме удобно в кожата си, но и все пак да изглеждаме стилни и някак женствени. Вчера, когато влезнах в магазина на Pepe Jeans в Bulgaria Mall, си набелязах поне 8 такива неща, 4 от които ви показвам днес. Просто се влюбих в новата колекция – вдъхновени от 70-те модели, но въпреки това кореспондиращи със съвремието; велур в различни цветове; дънки в идеална кройка; закачливи принтове; всичко! Съчетанието, на което се спрях за днес, е чудесен микс от ежедневен шик и актуален ретро стил. Прекрасна алтернатива за време с приятели, а защо не и в SOHO Café? Между другото, ако не сте го посещавали досега, ви съветвам да му дадете шанс. Атмосферата е много уютна, гостоприемна и същевременно просторна. А и гледката към Витоша не е за изпускане!

Laidback-Soho-Cafe-Flare-Jeans-Suede-Jacket-Denina-Martin-9Laidback-Soho-Cafe-Flare-Jeans-Suede-Jacket-Denina-Martin-10Laidback-Soho-Cafe-Flare-Jeans-Suede-Jacket-Denina-Martin-3 Laidback-Soho-Cafe-Flare-Jeans-Suede-Jacket-Denina-Martin-2Laidback-Soho-Cafe-Flare-Jeans-Suede-Jacket-Denina-Martin-7Laidback-Soho-Cafe-Flare-Jeans-Suede-Jacket-Denina-Martin-6 Laidback-Soho-Cafe-Flare-Jeans-Suede-Jacket-Denina-Martin-1

PEPE JEANS Велурено яке / PEPE JEANS Дънки / PEPE JEANS  Флорална риза / PEPE JEANS Чанта / PEPE JEANS Колан

Изброените артикули са налични в Bulgaria Mall.

Видяхте ли вече новата колекция Пролет / Лято 2016 на Pepe Jeans? 

Усмивки,

Денина ♥

*В партньорство с

logo Bulgaria Mall

 

SHOP THE LOOK

[show_shopthepost_widget id="1540663"]