Denina Martin blogger
Tom-Tailor retro shirt sweater 60s

Комбинирането и съчетаването в модата са като изкуство. Изисква смелост, време и разбиране, за да се овладее. Погледнете на темата като на правенето на коктейли, а вие сте бармана в тази картинка. Комбинацията на съставки също изисква от вас дързост, за да се получи добър микс, който да погъделичка сетивата. Защото ако не сте креативни, трудно ще впечатлите някого.

Много дами са особено консервативни или притеснителни на тема „техните ежедневни коктейли“. Затова повечето от тях залагат на сигурното и съчетават по добре познатите им правила. Ако и вие сте от този тип дами, пробвайте да потърсите ваш си баланс и да опитате нещо по-смело. Не е нужно да стигате до крайности и да се чувствате нелепо. Аз самата не бих. Но можете да пробвате, съчетавайки дребни и едри принтове. Да заложите на по-богата гама от цветове с общо усещане (например есенни нюанси, пастелни или др.) или да си изберете палитра от няколко фиксирани нюанса – така, както съм направила аз тук. В една визия съм комбинирала принт на едри птици, широко райе и панталон на ситни точки. Резултатът е хармоничен, но не дразни окото. Пак в зоната на комфорт, но със стъпка напред от обичайното.

Съвет: Ако сте готови да предизвикате себе си, заложете на микс от точки и райета. Или пък комбинация от дребни и едри шарки. А защо не и няколко различни животински принта в едно? Експериментирайте – този сезон е изключително подходящ за това. :) 

Tom Tailor retro look
Denina Martin retro look
Denina Martin 60s

Блуза, панталон и пуловер – Tom Tailor

Очила – MANGO

Чанта – Kate Spade


Усмивки,

Денина ♥


*Авторски материал в колаборация с Tom Tailor. Всички мнения са мои.

ЩЕ ХАРЕСАТЕ ОЩЕ


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *