Proraso beard gift for Xmas
Stand out men Christmas gift

Има по-малко от месец до Коледа, а аз си партнирах с Notino, за да ви  покажа 4 типа козметични подаръци, които да подарите на мъжа/мъжете в живота си. Освен това, сега в Notino има Black Friday event и -25% на топ марки, което прави момента за купуване на подаръци доста добър.


Ако той има брада


Ако мъжът, за когото търсите подарък, се е запалил по тенденцията с брадите, можете да му подарите комплект за поддръжка. Аз взех този  Proraso Cypress & Vetiver set от снимката, в който има продукти за грижа. Можете да вземете и fancy самобръсначка – от онези класическите. Или пък електрическа. 


Ако той държи на косата си


Има мъже, които много държат на косата си и ще оценят сет за грижа.  Аз съм поръчала Bedhead комплект шампоан и вакса. Идва със слоган „Stand out, don’t fit in“ , което много ми хареса. 


Ако той обича парфюмите


Много е лесно да разпознаеш един мъж, който обича парфюмите. Просто го надушваш отдалеч. :) Но дори и вашият да не е чак толкова запален, съм сигурна, че ще оцени хубав мъжки парфюм като Montblanc Emblem, който е наличен и като комплект. 


Ако той не иска да остарява


Всъщност кой ли иска?! Истината е една. Мъжете рядко прибягвят до покупки за грижа за кожата, но ако му подарите такива продукти, със сигурност ще ги използва. Единствено трябва да знаете типа на кожата му, но обикновено при мъжете почти винаги е нужна хидратация. Аз поръчах мини сет на Clinique , защото ми трябваше нещо бюджетно. За мъжка козметика бих препоръчала и Biotherm. 

My Mont Blanc Emblem Christmas gift
Clinique for men gift set by Notino

ИЗГОДНИ НАХОДКИ ЗА НЕГО НА BLACK FRIDAY

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *