Blue-Flare-Jeans-Look-Denina-Martin-10

Когато съм в движение из града и трябва да върша различни задачи, много държа да ми е удобно. Разбира се, това не означава, че трябва да правя компромис с визията си. Затова често залагам на тъй наречените дънки чарлстон, комбинирайки ги с по-елегантна и представителна горна част. Това създава добър баланс и е изключително подходящо за ежедневието.

За не особено високите дами (като мен), дънките тип чарлстон са прекрасна алтернатива, защото под тях добре могат да се прикрият високи обувки на удобен ток. По този начин се създава илюзия за по-издължен силует, докато комфорта си остава на лице. Да не споменавам и позитивите от моделите с висока талия, които допълнително удължават крака оптически. И защото аксесоарите са задължителни, почти винаги успявам да намеря начин да включа и шалче, за да на направя визията по-изтънчена.

Blue-Flare-Jeans-Look-Denina-Martin-1 Blue-Flare-Jeans-Look-Denina-Martin-2Blue-Flare-Jeans-Look-Denina-Martin-3 Blue-Flare-Jeans-Look-Denina-Martin-4Blue-Flare-Jeans-Look-Denina-Martin-8Blue-Flare-Jeans-Look-Denina-Martin-9Blue-Flare-Jeans-Look-Denina-Martin-6 Blue-Flare-Jeans-Look-Denina-Martin-7

MANGO дънки / MANGO късо палто / RESERVED остри боти (подобни) / ZARA риза (подобна) / RESERVED чанта (подобна) / ALDO шал (подобен)

А вие как постигате този баланс от комфорт и представителност, когато сте в движение? 

Усмивки,

Денина ♥

SHOP THE LOOK

One comment

Reply

I feel this is among the such a lot important information for me.
And i am happy studying your article. But wanna remark on some general issues, The web site
taste is great, the articles is in reality great :
D. Excellent job, cheers

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *