Preview on Denina Martin Collection

Днес с Рон искаме да ви споделим какво ни предстои тази есен. През последните месеци работим усилено върху вероятно най-големия ни проект досега. Вече с радост мога да кажа, че след точно 30 дни ще представя собствена линия дамски дрехи Denina Mártin Collection.

От доста време двамата с него коментираме, че искаме да развием креативността си отвъд този блог. Искаме да предизвикаме себе си и да започнем нещо, с което никога досега не сме се занимавали. За първи път си дадох сметка какво искам да е това нещо, когато направих собствена рокля за български бранд миналото лято. Осъзнах, че обожавам усещането да сътворя дреха и да видя жена, която я носи и харесва. И така, в края на 2018-та с Рон вечеряхме и обсъждахме предстоящата година на чаша вино. И двамата искахме да предизвикаме собствените си възможности. Решихме, че е време да бъдем по-смели и да започнем работа по линията дрехи, за която мечтая от толкова време.

» Denina Mártin Collection стартира на 3 октомври, 2019г. и ще се предлага изцяло онлайн. Ще представлява линия от елегантни дрехи за модерната, уверена, но същевременно нежна и чувствена жена на нашето време. Лансиранията ще са сезонни модели, които въплъщават моята визия за стил, цветове и принтове. «

Не забравяйте да последвате Denina Mártin Collection  в Instagram и Facebook, както и да се абонирате за бюлетина ни по-долу, където ще споделяме ексклузивно превю на модели и детайли около лансирането.

БЮЛЕТИН

С вълнение чакаме октомври и искрено се надяваме да разпознаете себе си в колекцията!

Д. & Р.

2 comments

Reply

Страхотна новина! Нямам търпение! Поздравления и само успехи!!!

Reply

Благодаря от сърце! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *