Anex e-Type
Anex e-type stroller

Преди две седмици прекарахме няколко дни в любимия Бургас. Още от април мечтаех за първото ни море там. Макар че това беше и по работа заради снимките на Denina Mártin Collection. Истината е, че морската градина е невероятна за разходки с количката и е страхотно за семейства с деца. 

Та това и правихме в свободното си време. Разхождахме се. Вече в София бяхме тествали количката на дълги разходки, но в Бургас беше първото пътуване с нея, което ме убеди, че сме взели правилния избор. 


Повече за количката


В Инстаграм вече споделих каква количка избрахме за бебе Бояна – марката е Anex, а моделът е Е/Type. Освен че дизайнът й е наистина красив и има изчистена визия (на което аз съм особен почитател!), количката в никакъв случай не е от онези свръх тежките, с които сама жена не може да се справи. Напротив. Справям се изключително добре, тъй като, например, бутоните за демонтиране на кошчетата са тип „свободни ръце“ – не се налага едновременното натискане и премахване. Освен това, количката е изработена от специална кожена материя, която се почиства изключително лесно и има 50+ UV защита. 

От гледна точка на мястото за съхранение, количката има кожен багажник, който се затваря с цип. Изглежда стилен и не се притеснявам, че ще изгубя нещо от него. В него винаги нося комарника, дъждобрана на количката и резервно одеалце/пелена. Единствен минус на количката за мен е чантата, която има красива визия и е изключително практична от гледна точка, че става на раница, но ципът трудно отварям с една ръка, което е минус, когато държа Бояна на ръце. 

Отделно взехме и универсалното столче за кола Anex + адаптори, с които може да се монтира на шасито на количката. Това за мен е must, когато ходим в супермаркета или някъде другаде за кратко, защото така не се налага да я будя и местя в коша, а директно щраквам столчето върху шасито.

Всичко взехме от магазин Galix, който е един много симпатичен, светъл и чист магазин в Студентски град. Консултантите бяха много мили и ни обясниха функционалностите. Нищо, че забравихме половината неща до раждането на Бояна. :)) Но бързо си ги припомнихме, разбира се. 

Цената на количката определено не е от най-ниските, но за това, което предлага, смятам, че напълно отговаря. Има включена 2+1 години пълна европейска гаранция, която покрива абсолютно всичко, по всяко време и във всяка една точка на света ( стига да регистрираш серийния си номер от шасито/ коша в сайта им). И не само това – дори след изтичане на периода от магазин GALIX предлагат пълно следгаранционно обслужванe. 

Summer walks
Denina Martin summer 2021

Облечена съм с:

Рокля – Denina Mártin Collection

Обувки – Castaner

Колан – Penny Black

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *