YSL red lipstick
22622020 make up look

В предишния пост говорих за това колко харесвам ретро визията за красота. Важи и за дрехите, и за  грима. Когато имаме вечерен повод, много често избирам класическо червено червило и очна линия. Днес обаче пристъпвам отвъд класиката и ви показвам една бляскава интерпретация на любимия  вечерен грим.

YSL Mascara
2020 Make up look for date night

Харесвам тази грим визия по няколко причини – има класически привкус, много лесна за пресъздаване е и има елемент на закачка от неочакваната комбинация на розов блясък в очите и ярко червеното червило. Последното всъщност ми е любимият елемент, точно защото е нетипично. Вижте продуктите, които използвах за тази грим визия по-долу.

Yves Saint Laurent Encre de Peau All Hours Foundation

Фон-дьо-тен Yves Saint Laurent Encre de Peau All Hours Foundation

Тестер на този фон-дьо-тен пристигна с поръчката ми от Notino и реших да го пробвам. Останах приятно изненадана, защото въпреки матиращия ефект ми хареса. Тенът е много равномерен и се нанася лесно на сухата ми кожа. Дори обмислям да го поръчам.

 

Молив за устни Yves Saint Laurent Dessin des Lèvres

Червеният молив за устни е много важна стъпка при нанасянето на червено червило. С него устните се оформят по-лесно, постига се по-добър контур и червилото е по-трайно. Мисля и че е добра идея моливът да е с марката и цвета на червилото, за да съвпаднат наистина добре.

Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture Collector – 1 Le Rouge

Едно от най-класическите червени червила – #1 Le Rouge. Има мека текстура, хидратира и създава комфорт на устните. Това конкретно е в лимитирана опаковка и е хубава идея за подарък за Свети Валентин.

 
 

 

Спирала за мигли Yves Saint Laurent Mascara Volume Effet Faux Cils

Още една никак не лоша спирала за ефект на обем и дължина. Макар че по мое мнение дължината й е по-голямата сила в сравнение с обема. Но въпреки това спиралата е хубава.

Очна линия Clinique Pretty Easy

Имам малко колебливи мнения за този продукт. От една страна ми харесва, защото е подходящ за чувствителни очи и е много удобен за прецизно нанасяне на фини линии. От друга страна цветът не е наситено черен и сякаш се размазва лесно. Бих го препоръчала по-скоро за ежедневна употреба, а за по-драматична вечерна визия препоръчвам този тук.

Очна линия NYX Professional Makeup Glitter Goals

И не на последно място, блясъкът в очите, който прави визията по-различна. Тази очна линия е на добра цена, нанася се лесно, издържа дълго и същевременно се почиства лесно. Аз я използвах в цвят Quartzy.

Valentines date night makeup look idea

Бихте ли изпробвали тази бляскава интерпретация на любимия вечерен грим?

Усмивки,

Денина ♥


*Авторски материал в партньорство с Notino. Всички мнения са изцяло мои.


ЩЕ ХАРЕСАТЕ ОЩЕ


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *