Ripped Jeans Transitional Look Greece Talizeti

Става все по-ясно, че сезоните се сменят. Това някак ми харесва обаче. Бавен преход, който ми позволява да комбинирам летния с есенния гардероб. Период, който маркира и много нови и интересни неща, случващи се около мен.

Истината е, че днес не ми се говори за мода. В този хубав слънчев неделен ден ми се иска да споделя повече за случващото се около мен и това, което предстои. Нещо като обобщение на интересното от края на лятото.

Преди няколко седмици организирах и бях домакин на съботен брънч за блогъри в SOHO Cafe. Това бе специален проект за Bulgaria Mall, който екипът довери на мен. Беше прекрасно, женско и вкусно. Знам, че мина време, но планирам да споделя повече за този приказен ден съвсем скоро. Получих покана и за официалното представяне на ароматите на Zadig & Voltaire. Събитие, което бе толкова тематично и приятно! С дрес код черно и бяло, лиричен рок за фон и изпълващи въздуха аромати. След това дойде ред на H&M Studio AW16. След като разкрих моите интерпретации на колекцията (тук и тук), бе време да я посрещнем и официално в магазина на бул. Витоша този четвъртък. Това сякаш е първата Studio колекция, която усещам толкова близка. За съжаление, се разпродаде твърде бързо и сега може да бъде открита само в eBay и OLX на доста завишени цени. И не на последно място, бях зад кулисите на фотосесията на Bulgaria Mall с Яна Маринова и Никол Станкулова. Съвсем скоро ще излезнат официалните кадри и от това, което видях, вярвам, че ще ви харесат много!

Стига толкова за изминалото. Утре започва Sofia Fashion Week! Ден 1 ще е вълнуващ, защото по подиума ще се разходят колекциите на Escada, Patrizia Pepe и Karen Millen. Все още не съм сигурна на коя от другите вечери ще присъствам, затова дръжте око на профилите ми във Facebook и Instagram за insider кадри. Напоследък започвам да симпатизирам повече и повече на Insta Stories, затова следете и него. О, да! Като заговорихме за Instagram, този месец съм муза на LIDL България и ще качвам интересни и вдъхновяващи постове на @lidlbulgaria през целия септември. Ще съм благодарна на подкрепата ви! 

P.S.: Планувам и кратко пътуване до интересна дестинация в края на месеца, но за това по-късно. :)

Ripped Jeans Look White TopRipped Jeans Transitional LookRipped Jeans Transitional Look by Denina Martin Denina MartinRipped Jeans Transitional Look JeepRipped Jeans Transitional LookSun GlassesTransitional Look by Denina Martin

MANGO дънки (подобни) / DANIEL WELLINGTON Classy St Mawes часовник / VILA топ (подобен) / CLANDESTINO VENETO очила / Pom-Pom клъч (подобен)

Бихте ли желали да научите повече за някое от тези изминали и предстоящи събития? Коментирайте и пишете на [email protected] 

Усмивки,

Денина ♥

Shop the Look

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *