Wearing All White Reebok Classic by Fashion Blogger Clandestino Veneto Sun glasses

Много ми допада да залагам на визии изцяло в бяло, особено когато лятото чука на вратата (макар напоследък тази врата да е силно залостена от вятър и дъжд…). И все пак, в топлите и слънчеви дни, бялото си остава любимо, особено в съчетание с няколко отличителни аксесоара.

За тази визия се спрях на оувърсайз фишу или т.н. квадратно шалче, за да я направя по-закачлива, но този път в ролята на колан с небрежен възел отпред. Ако ви допада идеята да експериментирате с такива шалчета, в една от предишните публикации ще откриете моите 8 начина да нося фишу.

Друг „есенциален“ аксесоар за лятото са слънчевите очила. Тези тук са Clandestino Veneto. Интересното е, че са направени съобразно природата. Предната част е от ацетат (био разградим материал, наподобяващ пластмаса, но добит от памук), а дръжките са ръчно изработени от абаносово дърво. Много са леки, а тъмният филтър-поларизация успокояват очите ми значително. Може би затова напоследък не спирам да нося само тях.

И не на последно място – искам да обърна внимание на новите ми маратонки Reebok ClassicБуквално не мога да спра да ги нося. От февруари ги мисля и най-края се реших да ги купя, а сега съм пристрастена. Ако случайно ме срещнете някъде на улицата, не е нужно да гледате с какво съм обута. Още от сега мога да ви кажа. :)

All White Denina MartinClandestino Veneto Sun Glasses All White Flower WallDenina Martin Wearing All White Reebok ClassicAll White Reebok ClassicReebok Classic and Clandestino Veneto Sun Glasses Denina Martin Wearing All White Clandestino Veneto Sun GlassesAll White Flower WallJumping with All White Reebok Classic

Вие на какво мнение сте за изцяло белите визии? Бихте ли заложили на спортен шик с маратонки или кецове? А как ви се струва идеята да носите слънчеви очила, направени съобразно природата?

***Ако харесвате този модел очила или друг от сайта на Clandestino Venetoизползвайте кода „deninablog“ за 15% отстъпка.

Усмивки,

Денина ♥

SHOP THE LOOK

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *