Mustard coat for this winter 2019
Mustard coat details

Наслояването в модата се превърна в цяла една религия за жените по цял свят. Сигурна съм, че ако се вгледате във вашите Pinterest Pins, ще са предимно на стилни дами, които са овладяли изкуството на наслояването до съвършенство. Има две причини за това тези визии да са толкова почитани и харесвани. Първо, защото са супер практични. Няма да се впускам в обяснения защо. И второ, изглеждат много стилно. Разбира се, има една бариера, която обикновено притеснява повечето дами. А именно риска да изглеждат твърде безформени и обемни.

Този тип стилизиране действително крие някои рискове по отношение на последното. Хубавото е, че има поне 3 насоки как да овладеете изкуството на наслояване на дрехи. Като например да тръгвате от най-тънката към най-дебелата дреха (в посока отвътре-навън). И да обръщате специално внимание на пропорциите. Обикновено това означава да подчертаете част от тялото си, така че да избегнете риска от безформеност, който крие наслояването. При по обемна горна част, се препоръчва носенето на прилепнали панталони/дънки. При пола до коляното пък се препоръчват по-къси горни части. Разбира се, няма ненарушими правила. Има по-скоро усещане за баланс. И не на последно място, да утилизирате употребата на колан. Хубаво е да подчертаете силуета си по някакъв начин. Може сложите колан на някой от по-долните пластове или на най-връхния, както съм направила аз.

Разбира се, това са стартови насоки за всеки, който се чувства изгубен в играта на наслояване. Запомнете, всичко трябва да се върти около вашето тяло, вашата личност и това какво ви кара да се чувствате комфортно. Но как ще разберете кое е най-подходящото, ако не експериментирате? :)

Mustard coat I found in Catty Bulgaria mall
Winter in mustard coat
Mustard coat blogger
My Mustard coat

Палто (коланът върви с него) – Catty, Bulgaria Mall

Сако – Catty, Bulgaria Mall

Панталони – Catty, Bulgaria Mall

Чанта – Parfois от Pronta, Bulgaria Mall


Усмивки,

Денина ♥


*В колаборация с Bulgaria Mall. Всички мнения са мои.


ЩЕ ХАРЕСАТЕ ОЩЕ


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *