Stefanel-Lady-Skirt-Hello-March-Denina-Martin-Bulgaria-Mall-6

Здравей Март! Днес празнуваме. Празнуваме, защото Февруари – месецът, който харесвам най-малко, си отиде. Празнуваме, защото е 1-ви Март – Честита Баба Марта на всички и бъдете здрави! И не на последно място, защото днес се навършва една година, откакто Bulgaria Mall и аз стартирахме нашата съвместна работа. Прекрасен ден е днес, нали?

Последната година мина бързо. Спомням си го като вчера как влезнах в магазина на ESPRIT с мисията да избера първата визия. Почувствах се несигурна, нерешителна и притеснена. Как щях да се справя с това? Изглеждаше ми сложно. 365 дни и 53 поста по-късно съм повече от просто щастлива. Благодарна съм. Благодарна съм за възможността, която получих; за уроците, които научих; за хората, които срещнах по пътя. Бе едно прекрасно пътуване и нямам търпение да видя какво ще ни донесе още в бъдеще. Но това бе прекрасно пътуване заради вас – всички вие, които ме подкрепяте и четете блога. Вашето признание е моето вдъхновение!

А сега май е редно да се върнем на основната ни тема – модата. След като се спрях на тъмно синьото за основен цвят на тази визия, трябваше да включа нещо закачливо в нея. Трябваше ми хубав принт, а този с котвичките ми се стори много приятен и романтичен. Но дали бе достатъчно? Знаете колко обичам да комбинирам принтове и шарки напоследък. Не се сдържах и тук. Избрах чанта със закачливи флорални мотиви, която добре пасна на цялостния дух на съчетанието. А този приятен микс от пролетни и летни шарки направо ме прехвърли в прекрасните дни на тези два сезона.

Stefanel-Lady-Skirt-Hello-March-Denina-Martin-Bulgaria-Mall-1 Stefanel-Lady-Skirt-Hello-March-Denina-Martin-Bulgaria-Mall-4Stefanel-Lady-Skirt-Hello-March-Denina-Martin-Bulgaria-Mall-5Stefanel-Lady-Skirt-Hello-March-Denina-Martin-Bulgaria-Mall-2 Stefanel-Lady-Skirt-Hello-March-Denina-Martin-Bulgaria-Mall-3Stefanel-Lady-Skirt-Hello-March-Denina-Martin-Bulgaria-Mall-7

STEFANEL Тъмносиня пола / STEFAN Риза на котвички / STEFANEL Тъмносин пуловер / PRONTA Чанта с принт / PRONTA Гривна / STEFANEL Пръстени [/red_button]

Изброените артикули са налични в Bulgaria Mall.

По-късно днес Bulgaria Mall и аз ще анонсираме нашата малка изненада за вас по повод една година от съвместния ни проект. Следете блога във Facebook за повече подробности. 

Усмивки,

Денина ♥

*В партньорство с

logo_bg2 (1)

One comment

Reply

I was suggested this web site by my cousin. I am no longer positive whether or not this post is written via him
as nobody else recognise such designated about my problem.
You are amazing! Thank you!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *