turquoise scarf
Freywille blogger

Location: Captain Cook Fish & Beef Restaurant, Sofia

С Рон рядко имаме възможността да излезнем само двамата на вечеря. Тези от вас, които имат деца, биха разбрали прекрасно. Но пък се наслаждаваме на обяди заедно. Те често ме връщат към времената, когато се запознахме и искахме да прекарваме цялото си време един с друг. Беше единственото нещо, което ме вълнуваше тогава.

Почти 10 години по-късно с него сме на една маса и говорим за живота и работата ни. Да, ние работим заедно. Никога не съм си представяла, че двамата ще създаваме съдържание. Той ще е фотограф. Аз ще пиша за мода, красота и живота си. Та тогава дори не бях чувала за блогове. Но ето ни тук. Прекарваме почти цялото си време заедно, както исках, но то е свързано повече с работа, отколкото с връзката ни. А това понякога си е истинско предизвикателство. Интересно е как се извърта живота и пътеките, по които ни отвежда. :)

А ако все още се чудите дали има смисъл да празнувате Свети Валентин, не се чудете. Този празник не е за мечета, сърчица и шоколадови бонбони. Той е за това да подариш от времето и себе си на другия. Да се откъснеш от всичко и да си там където е той или тя. Като човек, който прекарва почти цялото си време с половинката си, мога да ви кажа, че от значение е да подарите себе си и абсолютното си присъствие в този момент. Истинско и отдадено. Присъствие, на което да се насладите и двамата. Може да звучи като клише, но любовта е крехка и нежна като крилата на пеперуда. Отнема внимание и грижи тя да просъществува и да се запази. Разбира се, не претендирам да съм експерт в това, но затова се старая да си припомням тези неща, когато мога. :)

И като заговорихме за пеперуди… ♥

freywille butterfly papillon collection turquoise jewelry
frey wille butterfly jewelry
Furla meets freywille
Freywille monochrome bangles
Monochrome bangles from Freywille
Captain Cook Sofia bulgarian beauty
Bulgarian beauty-wearing freywille turquoise jewelry

Бижута – FREYWILLE, Hommage a Mucha, Papillon Collection

Ретро дънки – Подобни тук

Сатенирана риза – Подобна тук

Шал – Подобен тук

Обувки – Подобни тук

Bag – FURLA Cruise Collection SS18


Усмивки,

Денина ♥


*Авторски материал в колаборация с FREYWILLE.


ЩЕ ХАРЕСАТЕ ОЩЕ