The return of glitter
The return of glitter jacket

През послeдните няколко сезона ставаме свидетели на голямото възраждане на 80-те в модно отношение. А това означава добра доза блясък. Завръщането на блясъка определено се забелязва, но нещото, което ме изненадва повече обаче, е че аз започнах да експериментирам с него напоследък.

През годините винаги съм била много предпазлива, когато става въпрос за всичко лъскаво. И все още съм. Но определено започнах да се замислям над това. Най-вече, след като прочетох интервю на дизайнера Ashish наскоро. То някак успя да промени гледната ми точка. Неговата идея беше, че живеем в тъмни времена и имаме нужда от надежда. Колкото и привидно подредено да изглежда обществото ни, в него деиствително има много тъмнина. Но само в тъмнината, можем да видим звездите. Тази идея за звездите и надеждата толкова ми хареса, че промени начина, по който гледам на всичко лъскаво. Защото модата е повече от дрехи и аксесоари. Освен, че ни кара да се чувстваме добре и в крак с обществото, тя дава възможност за себеизразяване и предаване на послания.

Затова и реших, че е време да допусна блясъка до себе си – макар и по-премерено. Най-обикновено казано, той е като цветовете – дава настроение и зарежда положително. :)

Какво ще кажете вие? Харесвате ли завръщането на блясъка или не е вашето нещо? Предизвиквам ви. 

Esprit bulgarian blogger Denina Martin
Denina Martin the return of glitter
блог за мода
the return of glitter look
Esprit glitter jacket

Бляскав бомбър, бели дънки, ленена риза и колан – Esprit от Bulgaria Mall


Усмивки,

Денина ♥


*Авторски материал в колаборация с Bulgaria Mall. Всички мнения са мои.


ЩЕ ХАРЕСАТЕ ОЩЕ


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *