YELLOW INCREASES SEROTONIN LEVELS
Yellow is my color

Според изследвания жълтият цвят ни прави щастливи, защото увеличава нивата на серотонин в мозъка (хормона на щастието), влияейки положително на настроението, паметта, съня, и т.н. Интересното е, че той може дори да ускори метаболизма. Както и да приповдигне настроението на хората около нас! Казват, че тези, които носят жълто обикновено са активни, енергични и креативни. Така че, в очите ми жълтото сега изглежда още по-приятно и зареждащо!

Всъщност, жълтият цвят е и един от ключовите за сезона, а по-интересното е, че специфичният актуален нюанс е този на една от най-уважаваните от мен билки – невен. Интересно, нали? Точно като диадемата, с която съм тук. Струва ми се обаче, че този сезон жълтото не се ограничава само до един нюанс. От бледо до неоново – почти всичките му нюанси присъстват в колекциите, така че изборът е богат.

mixing yellow with blue denim
pleated style dress
Pleated yellow dress
city bloggers

Факт е, че жълтото отразява светлината. Затова и този слънчев цвят буди толкова положителни емоции. А и в него има характер – винаги прави впечатление. Тази плисирана жълта рокля е доказателство. Затова моля ви, освободете се от вярването, че жълтото не ви стои добре. Първо, зависи от нюанса му! И второ, ако ви прави щастливи и позитивни, никога не би ви стояло зле. Дайте му шанс. :)

H&M calling summer outfit
H&M top to bottom

Жълта рокля – H&M от Bulgaria Mall – 54.99лв

Яке – H&M от Bulgaria Mall – разпродадено

Чанта – H&M от Bulgaria Mall – 19.99лв

Диадема – H&M от Bulgaria Mall – 14.99лв 

Обеци – H&M от Bulgaria Mall – 17.99лв

Пръстени – H&M от Bulgaria Mall – 14.99лв


Усмивки,

Денина ♥


*Авторски материал в колаборация с Bulgaria Mall. Всички мнения са мои.

ЩЕ ХАРЕСАТЕ ОЩЕ


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *