Autumn in Paris
Paris fashion blogger Denina Martin

Помислете за група жени, които репрезентират отличително добър личен стил и вдъновяват с начина, по който изглеждат. За кои се сещате? Мое лично проучване, базирано предимно на впечатления, сочи, че 9 от 10 жени се възхищават на французойките. И не случайно. Те се славят с небрежността си, която постигат умишлено, но сякаш с огромна лекота. Винаги изглеждат комфортно в собствената си кожа и „секси“ за тях не означава разголено. Дори напротив. Всъщност, те са привлекателни не заради нещо друго, а заради поведението и увереността на фона на тяхната семплост.

Аз от своя страна тъкмо се завръщам от Париж. В моите #highlights ще разберете каква беше причината за това пътуване, като съвсем скоро ще споделя и в блога повече информация. Съответно, като някой, който се възхищава на французойките, се възползвах от възможността да заредя куфара си именно с неща, вдъхновени от френския стил. Разбира се, защото исках да се потопя и преживея на максимум посещението си в столицата на модата.

Tom Tailor french style
French style blogger

Истината по улиците на Париж – французойките обичат черното и неутралните цветове. Но също харесват и да се заиграват с различни тоналности на един същи (обикновено класически) цвят. В това число и с текстури. Това беше и една от моите лични интерпретации на френския стил по време на престоя ни в Париж. Комбинирах семпъл и свободен пуловер с пола до коляното в рипсено кадифе. Завърших с чанта и един от любимите модели шапки на французойките. Всичко в нюанси на синьото.

Сега споделете вие – за вас кои са жените, които вдъхновяват с личен стил?  

Paris fashion blogger
Денина Мартин

Пуловер – Tom Tailor

Пола – Tom Tailor

Шапка – H&M

Чанта – Tory Burch (подобна тук)


Усмивки,

Денина ♥


*Авторски материал в колаборация с Tom Tailor. Всички мнения са мои.


ЩЕ ХАРЕСАТЕ ОЩЕ


 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *