my look for an autumn wedding
autumn wedding

Повечето сватби са през лятото и решението какво да облека си идва някак естествено и лесно. Тази година обаче за първи път бях на сватба през ноември – тази на моята приятелка Алис. Използвах само налични в гардероба ми дрехи и аксесоари. Ето какво облякох на есенна сватба:

what i wore for an autumn wedding
wedding in style

ПОЛАТА


За тази сватба реших да сложа пола с дължина малко над глезена. Стори ми се добра идея, тъй като излгежда изискано, но същевременно и не толкова като дълга рокля. Нещо като идеалния баланс, който намалява риска от това да се чувствам ненамясто – нито твърде официално, нито твърде обикновено. А тази пола ми е доста стара, но намерих подобни алтернативи за вас:


 

 


БЛУЗАТА


Тъй като е ноември, исках да съчетая полата с нещо не твърде разкриващо. Затова се спрях на тази ефектна блуза на The Kooples от колекция AW18. За съжаление, този сезон вече не е налична в този десен, а я има в леопардов принт. Ето няколко други алтернативи:

 
 
 

 


ЧАНТАТА


Отново от архива – избрах моята любима мини кожена чанта Ralph Lauren. Достатъчно класическа, за да я нося, както за поводи, така и без. Ето няколко чанти, които са също толкова класически:

 
 

 


ОБУВКИТЕ


Купих обувките си от ZARA през пролетта – т.н. kitten heels или котешки токчета са много подходящи за сватба. Елегантни са и много шик, като същевременно носят комфорт със себе си. А и определено вярвам, че космически високите тънки токчета стоят някак неподходящо на сватба. Ето няколко подобни мини токчета, които харесвам:

 
 
 


Какво бихте сложили вие за есенна сватба?

Усмивки,

Денина ♥


ЩЕ ХАРЕСАТЕ ОЩЕ


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *