Amber Valletta Douglas beauty line
eyelight cream Amber Valletta

Миналата седмица, докато разглеждах новостите в Douglas, Bulgaria Mall, попаднах на новата линия грим Amber Valletta. Винаги съм харесвала Амбър, защото е толкова естествена, a това я прави наистина красива. Затова и тази капсулна колекция за Douglas ми стана много любопитна.

Колекцията носи името на Amber Valletta и се състои от няколко продука за очи, устни и скули, разработени с идеята жената, която ги използва, да подчертае нежно естествената си красота. Тъй като  съм почитател на натуралното излъчване и лесните за ежедневна употреба продукти, реших да пробвам  и да пресъздам този естествен грим, вдъхновен от Amber Valletta. Ето и продуктите, които използвах:


ОЧИ


Eyelight Cream Eyeshadow са кремообразни сенки за очи и моят любим продукт от колекцията Amber Valletta. Именно заради кремообразната си текстура, те са изключително лесни за нанасяне с пръсти. Придават на очите деликатен, леко блещукащ розов тон с мокър ефект, който наистина харесвам много!


СКУЛИ


Spot-on Highlighter е хайлайтър с кремообразна текстура под формата на стик. Има лека текстура, като позволява и наслагване, но аз лично предпочитам дискретното нанасяне. Така озаряването изглежда съвсем натурално.

Скулите ми придобиха свежа руменина със Snapshot Blush Stick. Руж отново с кремообразна текстура и под формата на стик. Харесвам нюанса – rosewood, защото придава много нежен вид на лицето. Освен това се разнася много лесно и не крие опасност от грешки.

eyelight cream eyeshadow
Amber Valletta-instant blure compact powder

УСТНИ


Big Impression Lipstick Pencil е червилото в колекцията, но под форма на молив. Пигментът е силен и цветът е доста интензивен, но се нанася лесно заради хидратиращата текстура. По мое мнение, този нюанс е подходящ за вечер, но ако се попие със салфетка, се получава и много приятен ефект за през деня. Аз лично направих това.

А като плюс към визията на устните, може да се използва и ружът Snapshot Blush Stick. С него визията става максимално естествена.


КОЖА


В колекцията има и пудра – Instant-Blur Compact Powder. Може да се използва под и над грима. Матира и контролира омазняването, придава сатенен вид и фиксира грима за по-дълго. По принцип, не съм фен на пудрите и нямам богат опит с тях, за да направя сравнение, но пък тази ми се стори много лека и приятна.

natural beauty look inspired by Amber Valletta
Douglas for Amber Valletta beauty pack
achieving Amber Valletta beauty look

Допада ли ви този естествен грим, вдъхновен от Amber Valletta и нейната капсулна колекция за Douglas?

Цялата колекция е налична в Douglas, Bulgaria Mall.


Усмивки,

Денина ♥


*Авторски материал в колаборация с Bulgaria Mall. Всички мнения са мои.

ЩЕ ХАРЕСАТЕ ОЩЕ