Модният блогър Денина Мартин Yellow jacket for AUTUMN

Есента е красив сезон. Всичко бавно започва да се обагря в меки и топли цветове. А аз всъщност за пореден път си мисля – защо трябва да се обличаме в черно и сиво, когато можем да си направим дните цветни и свежи?

Един от ключовите цветове за лондонската седмица на модата е жълтото в горчицените му варианти. Освен в колекциите на английските марки, го видяхме и в стрйит стайл фотосите от седмицата на модата. Без съмнение този цвят изглежда страхотно и има сериозен потенциал що се отнася до стилизирането. На мен лично ми харесва страшно много в комбинация със синьо или смарагдово зелено. На каквото и да се спрете, едно е сигурно – ако оцветите своята есен в жълто, това ще ви донесе добро настроение.

П.С: Повдигайки темата за седмицата на модата, в момента работя по публикация, посветена на моето преживяване Milan Fashion Week, която ще споделя с вас следващата седмица. Можете да се абонирате за бюлетина ми или просто да ме следвате в Instagram и Facebook. :)

 Michael Kors green clutch Yellow leather jacket Готови за есента с модният блогър Денина Мартин Sexy Autumn fashion blogger


Жълто якеPepe Jeans London oт магазин Fusion, Bulgaria Mall

ПуловерSuperDry oт магазин Fusion, Bulgaria Mall

ДънкиPepe Jeans London oт магазин Fusion, Bulgaria Mall

КлъчMichael Kors oт магазин Scandal, Bulgaria Mall

КоланSuperDry oт магазин Fusion, Bulgaria Mall


Усмивки,

Денина ♥


*Авторски материал в колаборация с Bulgaria Mall. Всички мнения са мои.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *