Mountain Kempinski grand arena


Location: Kempinski Hotel Grand Arena Bansko

В края на октомври майка ми празнува рожден ден. Тази година решихме да я поглезим и заведем на някое хубаво и спокойно място, където всички да се отпуснем и да прекараме време заедно. Стегнахме багажа за една кратка есенна почивка в Kempinski Grand Arena Bansko, близо до планината, защото няма нищо по-красиво от нея през октомври. Всичко е цветно, хармонично и толкова красиво, особено в един слънчев като този ден.

Тръгнахме с идеята да релаксираме, да се отърсим от ежедневния градски стрес и да се разхождаме на чист въздух. С тази идея избрахме и този хотел. Бях чувала много положителни отзиви и много се надявах да са основателни. Именно затова реших да споделя с вас как  изглежда Kempinski Grand Arena през моите очи.


Geometric pattern dress Oversized cosy sweather Autumn camel outfit cosy outfit blogger choice


Kempinski е една от най-старите луксозни хотелиерски вериги в Европа. Това лесно се забелязва от интериора в Grand Arena. Въпреки че никак не съм фен на този стил на обзавеждане, не мога да отрека усещането за класически лукс. Някак му прилягаше чудесно предвид локацията. Дори започна да ми допада. Стаите (и баните) от своя страна са много просторни, което е огромен плюс, но ми се сториха и доста тъмни. Липсва им достатъчно дневна светлина. А леглото – леглото е огромно и най-удобното, на което съм спала някога!


Tall boots beige camel Kempinski grand arena outfit Fashion blog Denina Martin


Хотелът определено има забележителна локация. Пред него се разкриват прекрасни есенни гледки към Пирин. Толкова живописни! Особено приятно е да им се радваш от външния затоплен басейн. Закуската е изобилна, свежа и предлага много здравословни алтернативи. За съжаление, имаме доста препоръки към главния ресторант. Храната никак не беше на ниво, за разлика от цените, които нямаха никаква покривност на качеството. Хубавото е, че на 2 крачки от хотела има ресторант Victoria, а аз обичам Victoria. :)

И все пак, нещото, което направи престоя ни удивително приятен, бе обслужването. Бяхме много впечатлени от отношението към нас. От хотела се интересуваха какъв е поводът на посещението ни и дори изненадаха майка ми с торта за рождения ден. Тя самата беше много доволна от всичко, което за нас бе най-важното нещо. Наистина обслужване на ниво 5 звезди.


Kempinski Grand arena Bansko outfit Kempinski lobby Mountain cosy outfit Bansko Mountain cosy outfit furla metropolis Mountain oversized sweather cosy outfit Kempinski blogger outfit


И ако трябва да отсъдя заслужава ли си да се отправите на есенна почивка в Kempinski Grand Arena Bansko, бих казала твърдо да. Красиво е, спокойно, удобно и цените са разумни през този сезон. Ние определено си прекрахме страхотно. Но да бъда честна… не знам дали бих посетила по време на висок сезон, когато нощувките са двойно на това, което са сега.

Отсядали ли сте някога в Kempinski Grand Arena Bansko през есента? Какви са вашите впечатления от хотела като цяло? 


Mountain autumn oversized sweather 26102017 Oversized camel sweather


Blogger Tip: 

Когато стягам багаж за пътуване, се старая да избирам дрехи в една тоналност. Освен това, гледам тази тоналност да съвпада и с мястото, на което отивам. И този път не изневерих на своя навик. Всичките дрехи, които взех със себе си, бяха съобразени с есенната палитра на сезона. Това допринесе за цялото ми преживяване, защото се чувствах спокойна и в синхрон с атмосферата.


Mountain cosy outfit October autumn Mountain autumn outfit october Mountain autumn oversized sweather Bansko autumn forest Mountain autumn outfit 26102017


Рокля – ZARA (разпродадена но подобна тук, тук & тук)

Широк пуловер – ZARA (харесвам още този & този)

Чантан –  FURLA ( бюджетна опция тук & тук)

БотушиZARA (подобни тук, тук & тук)

Очила– Clandestino Venetto (бюджетна опция тук)


Усмивки,

Денина ♥


ЩЕ ХАРЕСАТЕ ОЩЕ


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *