festive outfit idea makeup look beauty look with armani beauty blogger

В днешното забързано ежедневие елегантността често отстъпва на комфорта. Въпреки че извиненията всеки път са различни, това ясно се забелязва по улиците на града. Но защо все пак да не внесем в живота си малко елегантност през празничния сезон? Кога друг път ще се усеща толкова правилно, ако не през декември? Месецът, когато малко блясък не вреди никому. Затова ви предизвиквам да се осмелите и да бъдете по-елегантни през следващите няколко седмици. Бляскавият декември ни зове. Нека се възползваме преди да настъпи сивотата на януари и февруари. :)

elegant holiday outfit elegant style for the holidaysquick holiday makeup look coccinelle bag blogger

Разбира се, и гримът не е за пренебрегване. Дори и семпъл, той винаги внася необходимото, за да превърне визията в още по-впечатляваща. Моят грим тук е абсолютно класически и е направен изцяло с продукти на Armani Beauty. Всъщност това бе и първият ми допир до козметиката на Armani. Ако трябва да споделя кои бяха моите два абсолютни фаворита от грим сесията, то това са класическото за Georgio Armani червено червило и Eye & Brow Maestro – може би един от най-дълготрайните и естествено изглеждащи продукти за вежди, който съм ползвала някога.

П.С.: А сега предпразнично, любителите на Armani Si могат да се окъпят в нежен блясък с новия аромат от серията, който е и страхотна идея за подарък. :)

Giorgio Armani-beauty favorites red lipstick Giorgio Armani beauty favorites Armani Si


Блуза – подобна тук и тук

Пуловер – подобен тук и тук

Панталони – подобни тук и тук

Обувки – същите тук (харесвам още тези и тези)

Чанта – същата в друг цвят; подобна тук; бюджетна алтернатива тук

ГримArmani Beauty (парфюмерия Douglas, Serdika Center)


Усмивки,

Денина ♥


ЩЕ ХАРЕСАТЕ ОЩЕ