Нова година и все същата същата аз. Влюбена и водена от винтидж естетиката. Какво нося зависи много от настроението ми, но добрите стари (и обичани) 90 години на 20-ти век си остават често мое вдъхновение. Предполагам, че топлите ми чувства към тях се дължат на това, че все пак съм дете на 90-те. :)

В модно отношение не мога да кажа, че харесвам всеки един стил или тенденция от това десетилетие, но има няколко неща, които ме карат да кажа „Еднопосочен билет обратно към 90те, моля“. Като лентите за глава и златистите обеци с клипс. Дори и сатенът – да го харесвам е нещо изненадващо и ново за мен! Освен това никога не е било характерно за мен да нося толкова много тъмни цветове като черно и сиво. Но ето, че всичко е на периоди и моменти. Сега очевидно съм в такъв период.

Разбира се, каквито и да са стиловете и тенденциите, никога не пропускам да ги адаптирам към собствения си стил. Не обичам да копирам. Обичам да развивам собственото си чувство за естетика и да го напасвам към конкретната модна епоха. Така че, ако има един ключов извод от тази публикация, той би звучал така – намерете това, което харесвате, и го адаптирайте към собственото си усещане за стил. Дали от 90-те или от друга модна епоха. Защото, ако не оставяме собствения си почерк, всички бихме изглеждали твърде еднакво. :)


ДЕТАЙЛИ НА ВИЗИЯТА


Рокля

Колие

Обеци (Vintage YSL)

Чанта (Бюджетен вариант тук)

Слънчеви очила (Бюджетен вариант тук)