Denina Martin loves H&M
H&M x Denina Martin

Есента вече се усеща. Официално направих размяната на дрехите в гардероба и преминах към по-плътните есенни такива. Сдобих се и с някои нови попълнения като дрехите от тази визия. Интересното, е че тази визия обединява четири тенденции в себе си. Кои са те ще разберете по-долу.

Ярки цветове

Противно на очакванията, новият сезон носи доза позитивизъм и обещава да бъде много по-цветен от обичайното. Ярко жълто, зелено, синьо, оранжево – съчетани в тонални визии, както е тук. Пастелно жълт елек с малко по-наситен нюанс на горчица.

Пухени елеци

Елеците като цяло са тенденция. Пухените връхни дрехи също. А пухените елеци, освен актуални, са и супер практична дреха за постоянно менящото се време.

Панталони с широк крачол

Дали ще е панталон или дънки – skinny моделите отдавна не са актуални в модните среди. Широките крачоли обаче са друга история, като опциите са много и все подходящи – малко разкроени, много разкроени, изцяло прави и широки. Важното е да ви стоят добре.

Екстра дълги ръкави

Тази микро тенденция се забеляза при много дизайнери – изключително дълги ръкави като на пуловера. Изглежда шик и със сигурност пази топло на ръцете.

white denim trousers by H&M
H&M styling ideas

Wearing:

Пуловер – H&M (Подобен)

Дънки – H&M (харесвам и тези)

Елек – H&M (наличен и в черно)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *