Whenever theres sun theres joy Denina Martin 2

Purely Me by Denina Martin е oнлайн дестинация, която покрива теми от  мода и красота, до пътешествия и живота в неговите колоритни аспекти. Започнах това пътешествие през 2014-та година с идеята да фотографирам и споделям всичко, което ме вдъхновява. Поставих си за цел да споделям полезна и интересна информация, както и стайлинг идеи как дамите могат да носят повече цветове в ежедневието си. Последното бе липса, която усещах по улиците на града и която ме тормозеше. Затова всеки път, когато получа обратна връзка от вас, че сте променили тези свои навици благодарение на мен, се чувствам наистина щастлива и горда.

Освен това, като автор на всяка една публикация в този блог, си обещах винаги да споделям информация и мнения, които са изцяло мои и отразяват личните ми виждания и живот. Вярвам, че именно моята искреност и коректност ми помогнаха да изградя толкова добро доверие  у  читателите ми. Днес съм щастлива, че този проект, който стартирах като хоби, се превърна в един от най-четените блогове за мода в България с над 1.2 млн. разглеждания годишно. Продължава да расте и да се развива, давайки ми възможност да се докосна до марки и партньори, които ценя и уважавам.

Разбира се, нищо от това нямаше да е възможно без подкрепата на Рон – моята половинка и фотографът, който стои зад 99% от снимките тук.

Като допълнение към нашата съвместна работа през 2019 с него стартирахме и нов проект – Denina Mártin Collection. Линия от елегантни дрехи за модерната, уверена, но същевременно нежна и чувствена жена на нашето време. Лансиранията са сезонни модели, които въплъщават моята визия за стил, цветове и принтове. Заповядайте в нашия онлайн магазин, за да разгледате настоящата колекция.

Усмивки,

Денина ♥