Liu-Jo-Trench-Coat-Style-Denina-Martin-Bulgaria-Mall-1 Liu-Jo-Trench-Coat-Style-Denina-Martin-Bulgaria-Mall-2

Толкова е прекрасно да си жена – имаме цял ден от годината посветен на нас. Честит ден на жената и майката, мили дами! Днес празнуваме социалните, икономически, културни и политически постижения на нас – жените. Днес празнуваме и най-важната наша роля – тази да бъдем майки. Bulgaria Mall и аз ви желаем да бъдете нежни, деликатни и чувствени като цветя, като същевременно никога не губите безкрайната сила, с която преминавате през предизвикателствата на живота. Гордейте се, че сте жени, защото това е най-голямата ви сила!

Част от процеса на женската еманципация е включвал извоюване на правото да носим панталони. Изглежда толкова много ни се е харесало удобството, че днес носим по-често панталони и дънки, отколкото рокли и поли. Визията, която ви представям днес включва чифт удобни дънки – в частност особено актуалните за пролетта бели дънки. Допълнени от топ с яка с ресни, заедно с лек и ефирен тренч, това предложение комбинира бели и неутрални нюанси по един много приятен начин. С малко кафяво за контраст и чанта с ярко жълт детайл, сме готови да завладеем света със стил.

Liu-Jo-Trench-Coat-Style-Denina-Martin-Bulgaria-Mall-5 Liu-Jo-Trench-Coat-Style-Denina-Martin-Bulgaria-Mall-4Liu-Jo-Trench-Coat-Style-Denina-Martin-Bulgaria-Mall-7Liu-Jo-Trench-Coat-Style-Denina-Martin-Bulgaria-Mall-3 Liu-Jo-Trench-Coat-Style-Denina-Martin-Bulgaria-Mall-6

LIU JO Тренч / LIU JO бели дънки / LIU JO топ / LIU JO чанта / GUESS гривна / LIU JO колан

Изброените артикули са налични в Bulgaria Mall. 

Желая ви прекрасен ден, дами! Гордейте се, че сте жени! 

Усмивки,

Денина ♥

*В партньорство с

logo_bg2 (1)

One comment

Reply

If you wish for to increase your know-how
only keep visiting this site and be updated with the most recent news update posted here.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *