Retro-Lady-in-Black-Liu-Jo-Bulgaria-Mall-Denina-Martin-1
Retro-Lady-in-Black-Liu-Jo-Bulgaria-Mall-Denina-Martin-7

Като моден блогър съм си поставила мисията да ви давам стайлинг идеи и да ви вдъхновявам да се обличате красиво и цветно. Последното съм забелязала е някак дефицитно в обществото ни. Затова съм си обещала да избягвам доминантното черно, доколкото е възможно. Истината обаче е, че не можеш да го правиш вечно. Понякога има толкова много красота в изцяло черните визии, че би било глупаво да го игнорирам. Би било глупаво и да игнорирам чарът на тази удивителна дантелена рокля, която открих в магазина на Liu Jo в Bulgaria Mall! Женствеността й ме заваладя толкова силно и не успях да й устоя.

Всеки сезон си има своите уникални и най-красиви рокли. Бих посъветвала да си купите поне една на сезон. С тази тук, обесненията колко вечна е тя са излишни. Та това е малка черна рокля – ще разчитате на нея винаги!

За тази визия влезнах в ролята на градска ретро мадама; на дамата в черно, която излиза на вечеря или отива на културно събитие. Комбинирах секси прозрачен гръб със средна дължина и шапка тип „Бурните (златните) двайсетте“. Цялата визия изглежда толкова прекрасна, нали? Обикновено не наричам сама визиите си прекрасни, но тази рокля просто ме зашеметява. Забелязахте ли перата по декоративната яка? Крещят женска сила и акцентиращ стил. Всяко нещо по тази рокля е толкова перфектно. Трябва само един поглед да го осъзнаеш.

Retro-Lady-in-Black-Liu-Jo-Bulgaria-Mall-Denina-Martin-5
Retro-Lady-in-Black-Liu-Jo-Bulgaria-Mall-Denina-Martin-6

LIU JO черна дантелена рокля / LIU JO сако / LIU JO шапка / LIU JO портмоне

Изброените артикули са налични в Bulgaria Mall. 

А вие, дами, често ли се обличате изцяло в черно?   

Усмивки,

Денина ♥

*В партьорство с

logo Bulgaria Mall

One comment

Reply

This is very interesting, You are a very skilled blogger.
I have joined your rss feed and look forward to seeking more of your great post.
Also, I’ve shared your web site in my social networks!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *