Денина Мартин Humanic обувки
Walking Malaga streets

 Malaga, Spain

Обувките тип чехъл са сред ключовите тенденции последните няколко сезона. В началото бях страшно скептична относно тях, но като със всичко отнема време (първо) да свикнеш с идеята и (второ) да започнеш да изпитваш реални симпатии. Е, аз явно стигнах до втория етап, когато този стил обувки започнаха действително да ми допадат. Затова реших – най-накрая давам шанс на обувките тип чехъл.

Humanic floral mules
Humanic metalic mules

Една от причините да се спра на точно тези обувки Kate Gray е това, че са цветни и закачливи. А за пролетта обожавам такива обувки, които добавят акцент и придават някакъв вид характер в една визия.  Освен това, за моя изненада, се оказаха и много удобни. Толкова, че с тях се разхождах из Малага. Е, не стават за бързо ходене, но за релаксиращи разходки бяха отлични. И като става въпрос за Малага, тази малка уличка открихме случайно. Ако планирате посещение на града и сте почитатели на Instagram и хубавите снимки, разходете се по  Calle Pedro de Toledo близо до Катедралата. Изключително чаровна и идеална за снимка. ♥

Следете блога, защото скоро ще публикувам моя наръчник със съвети и впечатления от Малага. :)

Е, какво мислите вие – колко вероятно е да дадете шанс на обувките тип чехъл? 

Malaga streets Spain
Humanic mules
Wearing-Humanic mules in Malaga
Beautiful streets of Malaga

Панталони – MANGO (подобен тук, тук и тук)

Тениска (подобна тук)

Чанта – Victoria Handmade

Обувки – Humanic

Часовник – Cluse


 Усмивки,

Денина ♥


*Авторски материал в колаборация с Humanic. Всички мнения са мои.

ЩЕ ХАРЕСАТЕ ОЩЕ


One comment

Reply

Забавно е как неща ( като тези чехли), които си притежавал преди повече от 10 години си връщат на мода. Харесват ми, но опледелено не са за цял ден прекаран в движение.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *