Estee Lauder beauty products Estee lauder pure beaty blogger

Location: Nefeli Villas & Suites, Nea Skioni, Greece

Преди няколко дни се преместихме близо до Неа Скиони за остатъка от почивката ни. Малко ми става носталгично, че тя е към края си вече, затова се старая да й се наслаждавам на максимум и да прекарвам цялото си време на чист морски въздух, което пък се отразява доста добре на кожата ми.

Днес искам да ви споделя за моя грим по време на почивка. Като цяло ми харесва да използвам максимално малко грим през лятото. Откакто пристигнахме в Гърция, съм сложила фон дьо тен точно веднъж. Дори не знам защо. Харесва ми да се усещам лека. Разчитам предимно на крем за лице DayWear на Estee Lauder за суха кожа. Неговата формула с антиоксиданти се бори с преждевременното стареене на кожата. Тази година ставам на 25 и е добре вече да започна да полагам по-специални грижи в тази насока. Но най-важното е, че кремът наистина хидратира в дълбочина. Толкова, че кожата ми вече никак не се чувства жадна или гладна за нещо – 24 часа в денонощието. Без да преувеличавам.

Estee Lauder beauty blogger what Estee Lauder products i use Estee Lauder day wear Estee Lauder sumptuous extreme mascara for women

Освен крем, задължително винаги слагам спирала. Харесва ми изразителността на миглите, особено в комбинация с бронзов загар. От скоро ползвам пак Sumptious Extreme на Estee Lauder. Ползвала съм я преди и я намирам за една от най-добрите спирали на пазара. Придава обем и плътност на миглите, като ги извива без да се налага ползването на специален уред за това.

Estee Lauder sumptuous extreme mascara Estee Lauder pure color love lipsticks My Estee Lauder beauty products

Ключът в лятната ми грим визия е акцентът в устните, особено когато те са добре хидратирани. За да не изглеждам бледа, задължително слагам ярко червило – в случая Pure Color Love в цвят Radical Chic (250). Имам и по-тъмно за вечерни поводи в цвят Ripped Raisin (460). Двата цвята се комбинират доста добре и заедно за моментите, когато ми се експериментира.

Estee Lauder pure color love lipstick 20170612 Estee Lauder pure color love beauty 20170612 Estee Lauder beauty


Wearing: 

Yamamay Бельо


Beauty products: 

Estee Lauder DayWear крем за лице

Estee Lauder Sumptious Extreme спирала за мигли

Estee Lauder Pure Color Love червила [Radical Chic (250); Ripped Raisin (460)]


В какво се състои гримът ви по време на почивка? Използвате ли по-малко продукти?

Усмивки,

Денина ♥

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *