Karl Lagerfeld beauty model co
Love Karl Lagerfeld Highlighter

Едва ли има човек, който не е виждал иконичния силует на бяла коса, вързана на опашка с черни очила и вратовръзка. Силуетът, превърнал се в запазена марка на легендарния дизайнер и дългогодишен креативен директор на Chanel – Karl Lagerfeld. Е, Карл определено е оставил траен отпечатък в модната индустрия, но сега е решил да го направи и в тази на красотата. За първи път Лагерфелд лансира своя собствена лимитирана линия грим продукти в колаборация с австралийската марка ModelCo. Колекцията се казва “Kiss Me Karl” и е вдъхновена от темата за “озарената красота”. Тя не е тествана върху животни и продукти от нея ще откриете в парфюмерия Douglas, Bulgaria Mall.

Разбира се, същият този силует стои в основата на колекцията и самите опаковки, което я прави толкова отличителна. В първия миг, когато я видях, бях… впечатлена. Не мога да кажа изненадана, защото всичко е направено с характерния почерк на Лагерфелд. Общото усещане за колекцията на пръв поглед бе за наистина модерен, младежки и дори бунтарски дух, който не е особено типичен за мен. Но има една популярна поговорка и тя гласи, че човек никога не трябва да съди по опаковката. :) 

Karl Lagerfeld Highlighter brushes
Karl Lagerfeld Model co
Karl Lagerfeld Model co illuminizer

Самите продукти се оказаха с много добри формули и съвсем не бунтарски като цветове. Напротив, нежни и много носими. Особено добро впечатление ми направиха хайлайтърите, които стоят естествено и позволяват наслагване, за тези които харесват такова. Има и течен илюминатор, който стои още по-естествено. Очната линия ми хареса много, защото е много фина и подходяща за нанасяне на наистина тънък очен контур. Особеното при нея е, че има и друг накрайник от другата страна – печат или с лика на Карл, или с лика на котката му. За мен лично той е неизползваем, но пък за Александър е много забавно да си слага печатчета по ръцете. 

Karl Lagerfeld Highlighter
Karl Lagerfeld Highlighter box
flash beauty
Karl Lagerfeld lip gloss

Глосовете пък имат огледалце и са с вградена лед лампичка, за да се нанасят лесно и в тъмното. Имайте предвид, че лампичката променя значително това как се вижда цвета, така че не бързайте да съдите за него, докато го нанасяте. 

Karl Lagerfeld Cat stamp
Karl Lagerfeld eye liner
Beauty blogger Karl Lagerfeld

Продуктите от колекцията, които използвах за тази грим визия са: 

Liquid Luminizer – Nude Pink

Intense Black Volumizing Mascara 

Luxe Highlight & Glow – Bronze 

Luxe Highlight & Glow – Opal за контуриране

Long-Lasting Liquid Liner + Choupette Beauty Stamp

Lip Lights Gloss – Karl 7 


Допада ли ви грим колаборацията Karl Lagerfeld x ModelCo? Има ли продукт, който грабна вниманието ви?

Усмивки,

Денина ♥


*Продукти от колекцията Karl Lagerfeld x ModelCo ще откриете в Douglas Bulgaria Mall. Авторски материал в колаборация с Bulgaria Mall.


ЩЕ ХАРЕСАТЕ ОЩЕ


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *