Denina & Vivien at Triumph event Berlin
Day 1 Triumph shape by you

Location: Fit Smart Studio, Berlin, Germany

Миналата седмица с Рон летяхме до Берлин за лансирането на Fit Smart Bra – новата колекция сутиени на  Triumph Lingerie. Почитател съм на марката от доста време и това, че продължават да се развиват и да търсят начини как да отговорят на истинските нужди на жените, ме прави много щастлива.

Всъщност, идеята за Fit Smart Bra се ражда в резултат на истинските очаквания и нужди на съвременната жена – комфорт, адаптивност, лекота и стабилност. Екипът на Triumph разработва иновативна технология на подплънката, която се адаптира спрямо тялото в различните периоди от месеца. Знаете, че при някои жени размерът на бюста варира значително в рамките на един месец. Аз самата съм една от тези жени и изключително много оценям това качество на сутиена. Освен подплънките, дантелата също има свойството да се адаптира към тялото, така че нищо да не попречи на комфорта. А липсата на банели в никакъв случай не влияе на стабилността, формата и височината на бюста.

По време на събитието аз и подбрани жени със силно онлайн влияние тествахме Fit Smart Bra в специално изградено Fit Smart Studio – включително чрез кратка медитация и тренировка. Опитът показа, че сутиенът е наистина подходящ за всякакви ситуации и най-вече за ежедневието на динамичните жени.

Fit Smart Bra се предлага в четири размера – от 1 до 4 спрямо гръдната обиколка, както и в четири цвята – неутрален, коралов, син и черен.

shape by you
Triumph shape by you

Какво търсите в един сутиен, когато избирате? Кои са нещата, на които държите най-много.

Усмивки,

Денина ♥


ЩЕ ХАРЕСАТЕ ОЩЕ


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *