Mugler H&M Athens Event

Имах привилегията да присъствам на ексклузивно събитие в Атина тази седмица по повод колаборацията между Mugler и H&M. На събитието присъстваха около 400 човека от Гърция, Кипър и България – сред които медии, инфлуенсъри и специални гости.

H&m maxi denim dress Denina Martin

Някои от гостите от България включваха Валери Йорданова, Деница Стоянова, Елица Бехар, Ивана Александрова и Димитър Андонов от списание Grazia.

Denina Martin, Mom Around the World, Valerie Yordanova, Ivana Alexandrova, Elitsa Behar

Българското участие в програмата на събитието беше Глория Петкова в ролята на DJ. Глория бе облечена и в един от signature моделите на Mugler x H&M.

Gloria Petkova DJ in Athens

Tamta е изпълнител от Гърция. Тя показа изключително професионално и много добре режисирано участие. Стайлингът и хореографията допълниха перфектно настроението и усещането, което носи колаборацията между Mugler и H&M.


ЗА КОЛЕКЦИЯТА


Колекцията отдава почит на емблематичните силуети и стилове на Mugler. Всяка дреха носи от енергията на Mugler: игрива, младежка, body-positive и допълваща индивидуалността на всеки човек.

Дизайнерският екип на H&M дава пълната свобода на Casey Cadwallader (творческият директор на Mugler) да претвори духа на марката според собствените си виждания и усещания. Което означава, че крайният резултат е 100% Mugler. По неговите собствени думи това също е шанс да отпразнува историята на къщата, тъй като има няколко архивни стила, вдъхновени от оригиналните дизайни на самия Thierry Mugler – като почит към най-големите му модни хитове от 80-те и 90-те години. Това включва черната кадифена рокля с оформена талия и бухнали ръкави; дантелената корсетна рокля; костюмът с пола с пиърсинг детайли и зеленото палто.

Колекцията ще е налична онлайн на hm.com 11.05. в 10:00.

mugler x hm
Mugler HM Athens Event