Тъй като пазаруването отнема време и усилия, реших да започна поредица от публикации, за да улесня търсенето ви онлайн. Така че, ако търсите добри предложения за връхни дрехи за есента, разгледайте моите находки в категория якета и шлифери.


ШЛИФЕРИ


Tom Tailor trench coat spring fashion Fashion days adventure style traveller Denina Martin

Една дреха, на която винаги разчитам в гардероба си, е шлиферът. Според мен той е вечен, комбинативен и всяка жена трябва да притежава един.  Можете да избирате между класически нюанси или да изпробвате актуалностите на сезона. Важното е да се чувствате добре в него.

Класически:  Option 1 / Option 2 / Option 3 / Option 4
Актуални:  Option 1 / Option 2 / Option 3 / Option 4

 


САКА


The ultimate kiss gustav klimt freywille Denina Martin H&M outfit

Този сезон блейзърите отбелязват голямото си завръщане. Не че са изчезвали някога, но тази есен са особено актуални. Особено във вариации тип „сакото на баба“. Класически принтове в земни и сиви тонове, леко оувърсайз и понякога с двойно закопчаване.

Option 1 / Option 2 / Option 3Option 4 / Option 5 / Option 6

 


БОМБЪРИ


Fashion blogger Desigual bomber jacket Casual Reebok classic leather diamond

Бомбър якетата бяха абсолютен хит през предишните няколко сезона. Този отстъпват позииците си на саката, но не изчезват съвсем напълно. Ако не сте готови да им кажете сбогом все още, разгледайте моите предложения в тази категория.

Option 1 / Option 2 / Option 3 / Option 4 / Option 5

 


ДЪНКОВИ ЯКЕТА


раирана рокля Bulgarian Fashion Bloggers Denina Martin

Дънковото яке е още едно от онези есенциални попълнения в гардероба. То си подхожда с почти всичко и е перфектното ежедневно яке. А този сезон дънкови якета надхвърлят традиционния си вид и са по-големи, някои дори с апликации.

Option 1 / Option 2 / Option 3 / Option 4 /

 


КОЖЕНО ЯКЕ


European Fashion Blogger Denina Martin in a Rocker Chic Outfit The modern office chic presented by Denina Martin in partnership with Bulgaria Mall

Това си е друга абсолютна класика – особено байкър якето. Въпреки че не обичам черно и нося черното си кожено яке доста рядко, се чувствам добре, че го имам, тъй като то ме спасява, когато не знам какво да облека. То е много мултифункционално и комбинативно, затова препоръчвам да си имате едно в гардероба.

Black: Option 1 / Option 2 / Option 3 / Option 4 / Option 5
Colorful: Option 1 / Option 2 / Option 3 / Option 4

 

Усмивки!

Денина ♥

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *