Когато се нанесохме в жилището, имаше много обикновен, но чисто нов хладилник, който решихме да запазим и използваме. С времето започна да прави проблеми, а аз да осъзнавам, че изхвърляме много храна, защото се разваля много бързо. Затова решихме, че е време да го сменим и така стигнахме до LIEBHERR с тяхната технология BioFresh, която създава оптимални климатични условия за зеленчуци, риба и месо, така че те да останат свежи и съхранят полезните си съставки по-дълго.

Вече мина месец, откакто използваме нашия хладилник LIEBHERR. Избрахме го в края на март от техен шоурум, където видях много красиви и практични хладилни уреди, но се спряхме на CBNsdc 5753 Prime BioFresh NoFrost, като свободно стоящ и пасващ на пространството, което имаме.

Доставката до дома беше отлична. Екип дойде на място. Наложи се да го качат до последния етаж по стълбите, тъй като не се побра в асансьора. Момчетата бяха много любезни, сложиха калцуни и го внесоха до мястото, където го монтираха.

My Liebherr
Biofresh with Liebherr

Разписвам някои основни плюсове на хладилника LIEBHERR, които наклониха везната в негова полза:

🌱 BioFresh технологията създава оптимални климатични условия, с които храната запазва качествата си по-дълго. Първото и най-важно нещо, което търсехме в новия уред.

🌱 BluPerformance е технология, която оптимизира пространството в хладилника, така че да побира повече продукти.

🌱 Energy Efficiency – Уредът е с много добра енергийна ефективност и като всички хладилници Liebherr е с естествени хладилни агенти.

🌱 Ниско ниво на шум – Уредът е наистина много тих.

🌱 Touch & Swipe Display – има дисплей за регулиране на функциите и температурата в различните части на уреда, което е изключително удобно.

🌱 Easy Twist Ice – Фризерът разполага с отделение с чекмедже за направа на лед, което също е изключително удобно.

🌱 Smart Device Ready – Има опция да се закупи допълнително система и уредът да се интегрира към smart home, но ние сме се възползвали от тази опция засега.

И понеже една от основните причини да пожелаем смяна на хладилника с нов бе това, че храната се разваляше много бързо, си направих експеримент с новия хладилник. Оставих същото броколи от деня, в който направихме тези снимки и 3 седмици по-късно беше свежо, като в деня, когато го купих. Това ме убеди финално, че сме направили отличен избор.

Denina Martin home with Liebherr

Единственото нещо, което ми беше трудно да възприема в началото, беше малкото чекмедже между рафтовете. Просто ми беше трудно да намеря удобно приложение за него, но вече намерих и там държа по-малки неща като прясната мая, нарязан кашкавал, чесън и други.

Още нещо, което не взехме предвид е, че хладилникът е непосредствено до стена и наличието на дръжка не е най-удачния избор. Въпреки това нямаме проблем и го използваме лесно, но го споделям за тези от вас, които имат подобно разположение в кухнята си.

Denina Martin with Liebherr

* Този пост е в партньорство с LIEBHERR. Всички мнения са лични и обективни.