Forever-21-Navy-Duster-Coat-Kate-Spade-Bag-FreyWille-Scarf-Denina-Martin-8 Forever-21-Navy-Duster-Coat-Kate-Spade-Bag-FreyWille-Scarf-Denina-Martin-5

Да изглеждаме стилно и актуално отдавна вече не означава големи цифри на всяка цена и всички ние добре знаем това. В света на бързата мода човек може да изглежда много добре и да е в крак с тенденциите, без да се налага да харчи много по дизайнерски колекции. Въпреки това, един от най-оптималните начини да издигнете визията си на друга висота при сравнително ограничен бюджет е комбинацията. Днес ви представям модно вдъхновение, в чиято основа стои именно т.н. комбиниране на висок клас колекции с масови марки.

Преди години в модните среди комбинацията от висок клас марки, познати още като дизайнерски, с масови брандове или т.н. бърза мода, бе табу. Но с времето нещата доста се промениха. В икономически и обществен контекст светът се превърна в един своебразен микс. По-силно от всякога, различните култури се преплитат една в друга. Това неизбежно оказва влияние и в света на модата. Толкова, че вече не е никак странно да комбинираме висок клас колекции с масови марки. Напротив дори. Такъв тип подход към стайлинга е станал много ценен и често прилаган от модни икони като Оливия Палермо и Кендал Дженър.

Най-значимото преимущество на миксирането на дизайнери с предложения на марки за бърза мода е, че да си стилен и актуален струва по-малко. Можете да инвестирате в качествена чанта  Kate Spade, която ще ви бъде вярна години наред, и да я съчетаете с тънък тренч за £30 от Forever 21. Пак ще изглеждате невероятно и ще създадете усещане за лукс. Дали някой ще постави под въпрос визията ви? Дълбоко ме съмнява.

В дни, когато дизайнерите правят ултра популярни колаборации с марки за бърза мода, въпросът вече не е дали да комбинираме скъпи и евтини стоки. Въпросът е как ще го направим. Но каквито и комбинации да изберете, всичко идва от вътрешното усещане за стил. Етикетите не трябва да говорят за вас. Трябва да изразявате себе си чрез комбинации от стилове, материи и принтове, а не марки и дизайнери.

Forever-21-Navy-Duster-Coat-Kate-Spade-Bag-FreyWille-Scarf-Denina-Martin-1 Forever-21-Navy-Duster-Coat-Kate-Spade-Bag-FreyWille-Scarf-Denina-Martin-2Forever-21-Navy-Duster-Coat-Kate-Spade-Bag-FreyWille-Scarf-Denina-Martin-11Forever-21-Navy-Duster-Coat-Kate-Spade-Bag-FreyWille-Scarf-Denina-Martin-9 Forever-21-Navy-Duster-Coat-Kate-Spade-Bag-FreyWille-Scarf-Denina-Martin-7Forever-21-Navy-Duster-Coat-Kate-Spade-Bag-FreyWille-Scarf-Denina-Martin-10

FOREVER 21 тънко палто / KATE SPADE чанта / FOREVER 21 гривна / FREYWILLE копринен шал / ZARA обувки

П.С.: Ако сте пропуснали предишната публикация с Forever 21, можете да наваксате тук. Остават само 10 дни до октриването на магазина тук в София на 2 Април в 10:00!  

Какво мислите за т.н. комбиниране на висок клас колекции с масови марки? Прилагате ли този стайлинг трик, за да пренесете визията си на друга висота?   

Усмивки,

Денина ♥

*В партньорство с Forever 21

[show_shopthepost_widget id=“1489276″]

One comment

Reply

Truly no matter if someone doesn’t know then its up to other viewers
that they will help, so here it happens.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *