Emily in Paris by Lancome Notino

Ако имате Netflix, вероятно сте чували за Emily in Paris или вече сте го гледали. Лек, забавен и разтоварващ, в този сериал се разказва за американката Емили, която е изпратена за една година в Париж от работата си. С това в живота й настъпва пълен хаос – както в любовния, така и в професионалния. А наскоро излезе и сезон 2, който дори на мен лично ми хареса повече.

С пускането на Emily in Paris (S02), Lancôme лансираха и тематична лимитирана колекция, която празнува парижанската красота. И съвсем наскоро като PR пратка от Notino получих продуктите от колекцията. Това включва Emily In Paris Maxi Palette, L’Absolu Rouge, Advanced Génifique Serum, Monsieur Big Mascara & Idôle EDP.

lancome Emily in Paris
Emily in Paris lipstick

Емили и аз сме много различни, но имаме едно общо нещо и това е любовта ни към Париж. Вдъхновена от продуктите, направих своя интерпретация в духа на Emily in Paris.

Emily in Paris notino make up set
Emily in Paris by Denina Martin

Палтирата Emily in Paris Maxi Palette се оказа доста добро попадение, тъй като цветовете всъщност ми паснаха доста добре. Разбира се, златистите цветове са ми слабост, затова съвсем естествено посегнах към тях, но и другите са доста добри предвид светлия цвят на кожата ми в момента. А миглите ми станаха доста обемни, след като нанесох и Monsieur Big спиралата, която е идеална за визии с акцент на миглите, тъй като определено стават доста изразени. Червилото L’absolu Rouge в цвят Rouge Pigalle 82 се оказа много комфортно на устните, въпреки че много рядко нося матиращи и толкова наситени продукти за устни. Сложих съвсем малко от него и на скулите като руж. Хитринка, която прилагам, когато нямам руж. А за финал завърших с Idôle – a свеж, женствен и флорален аромат, който наистина напомня за Emily in Paris.

Ако харесвате Emily in Paris & Lancôme, можете да поръчате от лимитираната колекция тук.

*В партньорство с Notino.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *