Packing for Travel

Стягането на багаж може да е доста стресиращо понякога. Беше си точно такова за мен преди години, когато пътувах доста рядко. С времето обаче се научих и изградих своя собствена стратегия как да се справям най-успешно с това начинание.

Тъкмо завърнала се от морски уикенд, стягането на куфар ми е доста прясно. Затова реших да споделя с вас моите лични блогърски съвети за практично стягане на багаж. Благодарение на тях си спестявам напрежението преди пътуването и после се наслаждавам на почивката спокойно.

ИЗГОТВЕТЕ СПИСЪК – Това почти никога не го пропускам, защото, ако го направя, си гарантирам забравянето на поне няколко важни неща. Нахвърлянето на неубходимостите на лист хария два дни предварително ми спестява достатъчно много нерви и време.

ЗАЛОЖЕТЕ НА УДОБНА ПЪТНА ЧАНТА – Няма нищо по-неприятно от това да трябва да разчиташ на неудобна пътна чанта или куфар. Затова, когато избирам такававинаги предпочитам тип куфар – структурирана, с колани и множество прегради.

ПЛАНИРАЙТЕ ОБЛЕКЛОТО – Предвид плановете, мястото и прогнозата за времето, можете спокойно да предвидите няколко визии до най-малкия детайл. На никого не му трябва да се притеснява какво ще облече по време на почивка.

ЗАЛОЖЕТЕ НА КОНКРЕТНА ЦВЕТОВА ПАЛИТРАВ най-добрия случай, тази палитра трябва да се състои от 3 взаимоподхождащи си цветове. Така ще можете да ги комбинирате спокойно и да спестите място откъм аксесоари и обувки.

ПРОДУКТИ ЗА КРАСОТА В МАЛКИ РАЗМЕРИ – Страхотен съвет, за да не тежи излишно багажа. За последната моя почивка например избрах мини козметика от APITIVA.

ОРГАНИЗИРАЙТЕ ПРИНАДЛЕЖНОСТИТЕ СИ Най-добре това се случва с помощта на различни несесери и мини чантички. Освен това, задължително съхранявайте бижутата си в отделно разделение или специализирана кутия.

ПОДРЕЖДАЙТЕ СТРАТЕГИЧЕСКИ – Поставяйте обувките на дъното или между купчините с дрехи. Ако наистина се нуждаете от място, опитайте да навиете дрехите, вместо да ги сгъвате. Най-важните неща позиционирайте под ръка.

ВЪЗПОЛЗВАЙТЕ СЕ ОТ ВСЯКО НАЛИЧНО МЕСТЕНЦЕ – Сложете шалчетата в шапката, чорапите в обувките, любимия парфюм в клъч чантата – бъдете практични и креативни.

ПОМИСЛЕТЕ ЗА СЕБЕ СИ – Вземете си книга, слушалки, карти за игра или всяко нещо, което ще ви помогне да релаксирате напълно. Когато е време за почивка, трябва да й се насладим на 100%, нали така?

Packing for Travel Packing for Travel Packing for Travel Packing for Travel

А вие какви съвети за практично стягане на багаж можете да споделите? Ще се радвам да чуя вашите интересни предложения! 

Усмивки,

Денина ♥

Други предложения

One comment

Reply

Здравейте! На една от снимките видях много хубав прасковено-коралов бански. На коя марка е? Ако има линк, разбира се. :)))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *