Top-Secret-New-Store-Bulgaria-Mall-Denina-Martin-1

Top-Secret-New-Store-Bulgaria-Mall-Denina-Martin-3

Имам нещо да ви кажа, което далеч не е тайна вече. Това нещo се казва Top Secret и е най-новият магазин за дамска мода в семейството на Bulgaria Mall, който отвори врати миналата седмица. За съжаление не успях да присъствам на официалното отркиване, защото бяхме във Виена. Веднага щом се върнахме обаче, се отправих натам, за да разгледам и избера неща.

Ако трябва да съм честна, никак не бе лесно да взема решение, защото колекцията наистина много ми хареса. В един миг просто стоях и се чудех. В крайна сметка се спрях на една удобна и ежедневна визия, която е добра и не толкова типична идея за празниците. Тя комбинира кожа с плетиво, елегантност с топлина и уют по начин, който е подходящ и за офиса, и за вечеря вкъщи с приятели и семейство.

Top Secret е полска марка, основана през 1996. За тези почти 20 години, тя се е превърнала в символ на качеството, стила и елегантността. Top Secret предлага облекло за модерната работеща жена – от стриктно елегантни алтернативи през съобразени с тенденциите до умерено ежедневни такива. Вижте сами какво имам предвид на ниво +2 в Bulgaria Mall.

 Top-Secret-New-Store-Bulgaria-Mall-Denina-Martin-10 Top-Secret-New-Store-Bulgaria-Mall-Denina-Martin-8 Top-Secret-New-Store-Bulgaria-Mall-Denina-Martin-6 Top-Secret-New-Store-Bulgaria-Mall-Denina-Martin-7 Top-Secret-New-Store-Bulgaria-Mall-Denina-Martin-5 Top-Secret-New-Store-Bulgaria-Mall-Denina-Martin-9 Top-Secret-New-Store-Bulgaria-Mall-Denina-Martin-2 Top-Secret-New-Store-Bulgaria-Mall-Denina-Martin-4

TOP SECRET цялостна визия (Кожен панталон, жилетка, риза, клъч, шапка, гривна)

Изброените артикули са налични в Bulgaria Mall.

Посетихте ли вече Top Secret, дами? 

Усмивки,

Денина ♥

*В партньорство с

logo_bg2 (1)

One comment

Reply

Remarkable things here. I am very satisfied to look your article.

Thanks a lot and I am taking a look ahead to contact
you. Will you kindly drop me a mail?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *