27 мар.

SOFIA FASHION WEEK Пролет-Лято 2016

Bulgarian Fashion Blogger Denina Martin wearing blue lace dress by H&M at Sofia Fashion Week Spring Summer 2016

Sofia Fashion Week 2016 H&M Wide Leg Trousers Sofia Fashion Week 2016 H&M Wide Leg Trousers

Повечето от вас, които ме следват в социалните мрежи, вероятно са разбрали, че тази седмица в зала EFE Marinella се проведе Sofia Fashion Week Пролет – Лято 2016. През септември присъствах на първото издание на седмицата на модата в София (тук и тук). Тази година обаче организаторите надминаха себе си и се бяха справили повече от брилянтно. Вероятно тук е и моментът да им благодаря за специалното място, което бяха отредили за нас – модните блогъри.

На откриването на Sofia Fashion Week станахме свидетели на ревюта на международни марки като Cesare Paciotti и Carducci. За съжаление, не присъствах на втората и третата вечер, когато са дефилирали колекции на български дизайнери като Djofra, Жени стил, MegZ, както и студентски колекции на български университети с моден профил. За последните две вечери обаче успях да убедя Рон да ме придружи. Най-учудващото за мен бе, че цялостното изживяване и атмосфера всъщност му допаднаха. По време на четвъртата вечер станахме свидетели на Haute Couture предложения на български и международни дизайнери като PK Fashion House, Stoyan Radichev и други. Но финалът на този 5-дневен моден маратон бе очакван от мен самата с голям трепет, защото на модния подиум се разходиха  Valentino и Ermanno Scervino – два много мили на сърцето ми дизайнерски бранда. Наистина подобаващ завършек.

Що се отнася до това какво аз самата носих на събитието, по традиция обединих сили с H&M за първата и четвъртата вечер на Sofia Fashion Week Пролет – Лято 2016. За откриването имах желание да заложа на нещо класическо и елегантно, но и смело. Затова се спрях на панталони с висока талия и доста широка кройка. В началото това мое смело решение ме притесняваше малко, но не твърде дълго. Всъщност започнах доста да харесвам избора си – най-вече комфорта, който ми предостави. За четвъртата вечер реших да заложа на женственост, преплетена с малка доза екзотичност. С други думи дантела, цвят и разголени рамене – всичко, което обожавам в момента.

Sofia Fashion Week 2016 H&M Wide Leg Trousers Sofia Fashion Week 2016 H&M Wide Leg Trousers Sofia Fashion Week 2016 H&M Polo

 H&M топ (подобен)   H&M широки панталони   H&M клъч (алтернативен)   H&M обеци (подобни)   DANIEL WELLINGTON часовник 

Sofia Fashion Week 2016 H&M Blue Lace Dress Sofia Fashion Week 2016 H&M Blue Lace Dress Sofia Fashion Week 2016 H&M Blue Lace Dress Sofia Fashion Week 2016 H&M Blue Lace Dress Sofia Fashion Week 2016 Swarovski Earrings Sofia Fashion Week 2016 H&M Blue Lace Dress

 H&M дантелен топ   H&M дантелена пола (подобна)   Обувки   ARMANI клъч (подобен)   SWAROVSKI обеци   SWAROVSKI пръстен

Въпреки че не бях на всички вечери на Sofia Fashion Week Пролет – Лято 2016, това не ми попречи да разгледам обстойно снимките от всички дефилета. Като допълнение към моите визии от събитието, съм включила и предложенията от модния подиум, които ме впечатлиха. Специални благодарности на българския портал за мода FashionSense за разрешението и съдействието с отстъпването на снимков материал.

SOFIA FASHION WEEK Spring Summer 2016 ALL U Re Boutique and Djofra

BOUTIQUE ALL U Re сако   BOUTIQUE ALL U Re макси рокля   DJOFRA розова рокля 

SOFIA FASHION WEEK Spring Summer 2016 ALL U Re Boutique, Djofra and Chara Unique

CHARA UNIQUE сатенена рокля   DJOFRA рокля от тюл   JENI STILE рокля в черно и бяло 

FotorCreatedNEW3333

VALENTINO Spring Summer 2016

П.С.: Очаквайте детайли около избора ми на облекло за последната вечер през идната седмица.

Коя от моите H&M визии ви допада повече?  А какво ще кажете за предложенията от модния подиум? 

Усмивки,

Денина ♥

1 Comment

Leave a reply