20 сеп.

SOFIA FASHION WEEK ДЕН 1

Sofia Fashion Week - Day 1 - Denina Martin

Sofia-Fashion-Week-Day1-HM-Dress-Fox-Clutch-Denina-Martin-1SOFIA FASHION WEEK Ден 1 – Бях повече от развълнувана, отколкото може би си представяте. Първата седмица на модата, която някога съм посещавала.

Всичко започна с избора на облеклото, което се оказа също толкова приятно и вълнуващо, колкото и самото събитие. За целта аз и H&M решихме да направим общ проект. Подбрах две визии от колекцията на марката. По време на първата вечер от седмицата на модата в София бях облечена в тази прекрасна рокля. Това, което ме привлече в нея, бе стилният и някак скромен начин, по-който комбинира викториански стил и принтове. Съчетанието от кройка и цветове изглежда модерно и актуално, а всъщото време и някак класическо. За да внеса нотка закачливост, подбрах черен клъч със златиста глава на лисица, както и масивни златисти обеци. Освен това, самата рокля е част от кампанията H&M Fall in Love, която вече стартира. Можете да се включите и вие, като споделите снимка на себе си и любим човек в Instagram с хаштаг #HMFallInLove. Това ви дава шанс да се появите в официалния Instagram профил на марката, който се радва на цели 9.5 милиона последователи!

А сега да се върнем обратно на темата Sofia Fashion Week. През първата вечер модният подиум бе завладян от международни и добре познати брандове като Nina Naustdal, DKNY, BALMAIN, Lilian Edwards, Stella McCartney, Carducci and Flavio Castellani. Но абсолютните фаворити на събитието бяха Valentino и Ermanno Scervino. Ако трябва да изпадам в детайли, то бих казала, че Valentino наистина успя да ме омагьоса с магическите мотиви в представянето си и колекция изпълнена със женствени цветя, изчистени линии и точното количество акценти. А тези rockstud обувки – толкова да съм влюбена в тях!

Ако искате да видите снимки от самите ревюта на колекциите, можете да следите InLife.

Sofia-Fashion-Week-Day1-HM-Dress-Fox-Clutch-Denina-Martin-5 Sofia-Fashion-Week-Day1-HM-Dress-Fox-Clutch-Denina-Martin-4 Sofia-Fashion-Week-Day1-HM-Dress-Fox-Clutch-Denina-Martin-2 Sofia-Fashion-Week-Day1-HM-Dress-Fox-Clutch-Denina-Martin-6 Sofia-Fashion-Week-Day1-HM-Dress-Fox-Clutch-Denina-Martin-3 Sofia-Fashion-Week-Day1-HM-Dress-Fox-Clutch-Denina-Martin-8 Sofia-Fashion-Week-Day1-HM-Dress-Fox-Clutch-Denina-Martin-7

H&M рокля   H&M клъч   H&M обеци   Остри обувки (Подобни) 

Скоро ще кача и втората визия от Sofia Fashion Week Ден 1. Тогава ще ви питам коя визия ви харесва повече. :) 

Ето и няколко мои фаворити от колекцията на Valentino.

Усмивки,

Денина ♥

2 коментара

Leave a reply