Bulgarian blogger with Alcatel shine lite Cafe and bar Bulgarian fashion blogger

За времето, през което съм блогър, достигнах до извода, че съм за никъде без телефона си. Той е ключова част от това, с което се занимавам и от ежедневието ми. Дори не мога да си спомня какво е било да нямаш мобилен интернет, да не можеш да провериш интересен факт в Google, снимките ти да са ужасно качество, но ти да ги харесваш въпреки това, и през ум да не ти минава за социални мрежи като Instagram. Всъщност, едиственото нещо, което ме успокоява, е че моята телефонна „зависимост“ е характерна за повечето в блогосферата. Не, че я оправдавам, разбира се.

Alcatel shine lite phone fashion blog

Това, което ме накара да се замисля в тази насока, е Alcatel Shine Lite. Бях помолена да го тествам и да изразя впечатления през призмата на човек, който разчита много на технологиите. Не мога да повярвам, че го казвам, но аз наистина съм такъв човек. Сърфирам, пиша имейли, чета, слагам си напомняния, следя тенденциите, пазарувам, правя снимки и поддържам връзка с много хора благодарение на чудото, наречено „смартфон“. Предполагам вие също правите по-голямата част от тези неща. Затова разбирате защо е важно човек да може да разчита на мобилния си апарат.

Alcatel shine lite blogger Looking at Alcatel shine lite phone

Искрено споделям, че Alcatel Shine Lite ми хареса в доста аспекти. Той има прекрасно качество за ценовата си категория (под 400лв). Още повече, че някои телефони са многократно по скъпи, а изглеждат далеч не толкова приветливи. В този ред на мисли, Shine Lite е наистина много приветлив и стилен. Впечатляващо е премиум усещането, което оставя. Солиден е. В най-общия смисъл представлява две стъкла в рамка от метални страни с дискретен златист отенък. Камерата също не е никак лоша, а HD екранът е отличен – важна характеристика за обработка на снимки и сърфиране из Интернет. Цялостната му бързина е също отлична, което пък идва в полза на онлайн пазаруването, социалните контакти и други.

Denina Martin fun with Alcatel Blogging with Alcatel shine lite 2016 Talking Alcatel phone

 

Но наистина – нещото, което най-много харесвам в Shine Lite, е дизайнът. Изглежда стилен и професионален. А и ние жените обикновено гледаме именно това при избора на телефон, защото дизайнът е този, който говори за нас и личните ни предпочитания.

 

Coffee time browsing Vogue Vogue Alcatel on the go

А вие също ли изпитвате привързаност към телефона си като мен? За какво гледате, когато избирате такъв?

Усмивки,

Денина ♥

Shop the Look

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *