Krepej-accessories-jewelry-Denina-Martin-1Denina Martin wearing white shorts, silver top and purple jumperKrepeJ & I - Denina Martin wearing KrepeJ Accessories

Неотдавна се натъкнах на KrepeJ – българска марка за дизайнерски бижута, които се открояват с концепцията си. Впечатлена от уникалността им, знаех, че трябва да ви ги представя. Така се роди този перфектен синхрон, наречен „KrepeJ и аз“.

Аксесоарите KrepeJ са ръчно направени от създателката и дизайнер Диа Николова. Вдъхновена от работата си на интериорен дизайнер, Диа започва да прави бижута от всички онези материали, които ще откриете в дома си – гайки, малки тръбички, кожа и други. А още по-впечатляващото е, че тя продава бижутата си в кутии от боя! С всеки един аспект на KrepeJ тя удивява! Днес аз също удивявам, защото нося KrepeJ, по-специално моите сиви панделки от тюл с открояваща се жълта сърцевина.

И за да ви помогна да разберете марката за бижута по-добре, проведох кратко интервю с Диа:

Здравей! След като ме запали толкова по KrepeJ, разкажи как и кога реши да се занимаваш с това?  

Започнах да се занимавам с  KrepeJ, за да релаксирам физически и емоционално. Крадях време за себе си и за мислите си, може би затова стана толкова лично и истинско. От малка имам пристрастия към модата, но когато реших да уча пространствен дизайн, модата остана само хоби. Сега се занимавам с интериорен дизайн и правя къщи, апартаменти и заведения. Наблюдавам тяхното реализиране почти от първа копка. Поради това се сблъсквам с много интересни материали, познати основно на мъжете. Един ден, работейки по поредния проект в един магазин, попаднах на преходник и това преобърна всичко.

Освен от работата си, черпиш ли вдъхновение от някъде другаде?

Смятам ,че вдъхновението е навсякъде около нас. Всичко е въпрос на по-различно възприятие от масовото.

Каква е жената, която носи KrepeJ? 

Не бих могла да рамкирам жената зад KrepеJ. Всяка жена е индивидуална сама по себе си. Според мен, всяка жена би носила KrepeJ, защото аз работя по въпроса да имам изключително много избор и въпреки това да не загубя концептуално идеята си, което всъщност е нещо доста сложно. Но със сигурност имам две думи, които олицетворяват жената на KrepеJ  – смелост и индивидуалност.

От къде можем да се сдобием с KrepeJ?

KrepeJ accessories е страницата в Facebook. Там можете подробно да следите къде се продават бижутата. Има няколко магазина в София, както и в Бургас, и в Пловдив. Също така много често участвам в базари, от където може да си купите директно от мен.

Krepej-accessories-jewelry-Denina-Martin-3 Krepej-accessories-jewelry-Denina-Martin-7 Krepej-accessories-jewelry-Denina-Martin-12 Krepej-accessories-jewelry-Denina-Martin-9 Krepej-accessories-jewelry-Denina-Martin-10 Krepej-accessories-jewelry-Denina-Martin-6 Krepej-accessories-jewelry-Denina-Martin-13 Krepej-accessories-jewelry-Denina-Martin-11Krepej-accessories-jewelry-Denina-Martin-5 Krepej-accessories-jewelry-Denina-Martin-15

Ако харесвате KrepeJ, последвайте го в Instagram и Facebook за последни новини и актуални модели.

Усмивки,

Денина ♥

5 comments

Reply

Thanks-a-mundo for the article post.Really thank you! Fantastic.

Reply

I needed to thank you for this great read!! I definitely enjoyed every bit
of it. I’ve got you book marked to check out new stuff you post…

Reply

„Thanks a lot for the blog.Really looking forward to read more. Really Cool.“

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *